Lirik lagu Langgam Tresna Sesideman
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Luwih Becik Patenono
Timbang Perpisahan Lan Dyah Kang Sulistya
Tak Rewangi Samudono Marang Kulowargo
Garwo Lan Peputro

Liwat Kincanging Alismu
Kuwowo Hanglandang Rasaning Atiku
Nadyan Wus Lingsir Yuswaku
Aku Isih Mampu Ngladeni Solahmu

Mongko Kowe Bocah Gunung
Nadyan Bocah Gunung Kadugo Hanyrimpung
Jiwo Ragaku Kok Kurung
Kehormatan Mangrung Rubuh Ngantyo Pinjung

Urip Ono Kutho Gede
Kowe Tak Tukokke Omah Sak Isine
Kowe Obo Opo Wae
Nadyan Sesideman Mesti Tak Wujudke
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Tresna Sesideman Langgam, lirik lagu Langgam Tresna Sesideman, lirik Tresna Sesideman Langgam, lirik Langgam Tresna Sesideman, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap, Download Lirik Lagu Tresna Sesideman Langgam, Chord dan Lirik Lagu Tresna Sesideman Langgam, Terjemahan Lirik Lagu Tresna Sesideman Langgam,Langgam Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Tresna Sesideman, Profil Langgam dan Lagu Tresna Sesideman, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Tresna Sesideman LanggamTresna Sesideman
  Langgam   Writed by Admin  20836x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram