Lirik lagu Langgam Tresna Sesideman
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Luwih Becik Patenono
Timbang Perpisahan Lan Dyah Kang Sulistya
Tak Rewangi Samudono Marang Kulowargo
Garwo Lan Peputro

Liwat Kincanging Alismu
Kuwowo Hanglandang Rasaning Atiku
Nadyan Wus Lingsir Yuswaku
Aku Isih Mampu Ngladeni Solahmu

Mongko Kowe Bocah Gunung
Nadyan Bocah Gunung Kadugo Hanyrimpung
Jiwo Ragaku Kok Kurung
Kehormatan Mangrung Rubuh Ngantyo Pinjung

Urip Ono Kutho Gede
Kowe Tak Tukokke Omah Sak Isine
Kowe Obo Opo Wae
Nadyan Sesideman Mesti Tak Wujudke
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Tresna Sesideman Langgam, lirik lagu Langgam Tresna Sesideman, lirik Tresna Sesideman Langgam, lirik Langgam Tresna Sesideman, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap
  Langgam   Writed by Admin  6720x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram