Lirik lagu Langgam Tresna Satuhu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Sih Setya
Tansah Nunggu Sira Pepujanku
Tresnaku Rabakal Luntur
Soyo Suwe Soyo Gugah Rasa

Sira Wong Ayu
Tresna Iki Datan Bisa Lali
Nadyan Kalung Na Dadamu
Teka Mbesuk Ku Tetep Satuhu

Nadya Sira Wis Cinandra
Kaya Dene Dewa Lan Hapsari
Nanging Aku
Janji Setya Ora Bakal Cidra

Aku Ndedonga
Muga Muga Gusti Ngijabahi
Anggone Sira Bebrayan
Tansah Langgeng Nganti Kaki Nini
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Tresna Satuhu Langgam, lirik lagu Langgam Tresna Satuhu, lirik Tresna Satuhu Langgam, lirik Langgam Tresna Satuhu, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap, Download Lirik Lagu Tresna Satuhu Langgam, Chord dan Lirik Lagu Tresna Satuhu Langgam, Terjemahan Lirik Lagu Tresna Satuhu Langgam,Langgam Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Tresna Satuhu, Profil Langgam dan Lagu Tresna Satuhu, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Tresna Satuhu LanggamTresna Satuhu
  Langgam   Writed by Admin  809x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram