Lirik lagu Manthous Sakit Rindu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Luwih Becik Loro Untu
Daripada Sirahe Ngelu
Sakit Cinta, Sakit Rindu
Yen Bengi Ra Biso Turu
Yen Awan Ra Doyan Mangan
Amargo Tansah Kelingan

Betul Kowe Bener Kandamu, Cah Ayu (halah Tenane?)
Ora Liyo Mung Sliramu (opo Iyo?)
Rino Wengi Dadi Impenku (halah…)
Wani Sumpah Opo Njalukmu
Bocah Ayu, Jo Ngguya-ngguyu

Lali Anak, Lali Bojo
Lali Wayah, Lali Petung
(thang Thung Theng Thung)
Rasane Wong Lagi Gandrung
Pilih Mbacut Opo Pilih Wurung
Yen Wurung Tak Mlebu Sarung (halah Tenane? - Adem)
[yen Wurung Tak Trimo-trimo Nggantung]

Malaria Opo Malarindu
Sedino Koyo Sewindu
Neng Awak Marakke Kuru
Numpak Dokar Mlakune Ngulon
Wong Sabar Mesti Kelakon [2x]

Waduh Bapak Aduh Biyung
Anakmu Koyo Wong Gemblung
Kapan Ndiko Paring Pitulung
Iwak Cucut Mlebu Neng Karung
Kebacut Alias Kadung
Ngentekke Sawah, Ngentekke Kalung
[tukune Pitik, Metune Gunung]

[ulangi Dari Awal]
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Sakit Rindu Manthous, lirik lagu Manthous Sakit Rindu, lirik Sakit Rindu Manthous, lirik Manthous Sakit Rindu, Kumpulan lirik lagu Manthous terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Manthous terlengkap
  Manthous   Writed by Admin  269x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu