Lirik lagu Yeni Inka Feat Denny Caknan Lemah Teles
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Jujur Ati Iki Loro
Durung Biso Nompo Kenyataan
Tanduran Sing Wes Tak Sirami
Malih Dadi Awu Ireng Diobong Karo Kahanan

Biyen Janji Bareng-bareng
Ngrasakne Susah Lan Seneng
Saiki Kowe Medotke Angen-angen
Tak Kuatne Ati Yen Kudu Kelangan
Hooo.

Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Tanpo Nguwasne Mburi
Tak Tabrak Kowe Loro Iki Salahe Sopo
Yen Kowe Wes Ra Tresno Ngomong Ojo Trus Lungo
Awas Nemoni Apes Lemah Teles Gusti Sing Bakal Mbales

Jujur Ati Iki Loro
Durung Biso Nompo Kenyataan
Tanduran Sing Wes Tak Sirami
Malih Dadi Awu Ireng Diobong Karo Kahanan

Biyen Janji Bareng-bareng
Ngrasakne Susah Lan Seneng
Saiki Kowe Medotke Angen-angen
Tak Kuatne Ati Yen Kudu Kelangan

Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Tanpo Nguwasne Mburi
Tak Tabrak Kowe Loro Iki Salahe Sopo
Yen Kowe Wes Ra Tresno Ngomong Ojo Trus Lungo
Awas Nemoni Apes Lemah Teles Gusti Sing Bakal Mbales

Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Tanpo Nguwasne Mburi
Tak Tabrak Kowe Loro Iki Salahe Sopo
Yen Kowe Wes Ra Tresno Ngomong Ojo Trus Lungo
Awas Nemoni Apes Lemah Teles Gusti Sing Bakal Mbales
Lemah Teles Gusti Sing Bakal Mbales
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Lemah Teles Yeni Inka Feat Denny Caknan, lirik lagu Yeni Inka Feat Denny Caknan Lemah Teles, lirik Lemah Teles Yeni Inka Feat Denny Caknan, lirik Yeni Inka Feat Denny Caknan Lemah Teles, Kumpulan lirik lagu Yeni Inka Feat Denny Caknan terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Yeni Inka Feat Denny Caknan terlengkap
  Yeni Inka Feat Denny Caknan   Writed by Admin  269x     Thursday, 05-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram