Lirik lagu Langgam Imbangono Katresnanku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Saben Dina Mung Ngalamun
Jroning Sepi Sepah Samun
Amung Tansah Ngadulu
Wewayanganmu
Duh Kangmas Wong Bagus
Lali Lali Tan Bisa Lali
Saya Sanget Ngrujit Ati
Lelewamu Wong Bagus
Tansah Kumantil
Ing Badane Netra
Apa Tego
Siro Kangmas Cidro Ing Janji
Misahake Katresnan Jati
Lamun Mangkono Piye Katresnanmu..... Piye Katresnanmu

Moko Kang Mas Katresnanku
Bebasane Tan Biso Tinuku
Cunduk Lan Prasetyaku
Atur Marang Jiwo Lan Rogoku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Imbangono Katresnanku Langgam, lirik lagu Langgam Imbangono Katresnanku, lirik Imbangono Katresnanku Langgam, lirik Langgam Imbangono Katresnanku, Kumpulan lirik lagu Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam terlengkap
  Langgam   Writed by Admin  5458x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram