Lirik lagu Manthous Wuyung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Laraning Loro Ora Koyo
Wong Kang Nandhang Wuyung
Mangan Ra Doyan
Ra Jenak Dolan
Neng Omah Bingung

Mung Kudu Weruh
Woting Ati
Duh Kusumo Ayu
Opo Ra Trenyuh
Sawangen Iki
Awakku Sing Kuru

Klopo Mudho
Leganono
Nggonku Nandhang Bronto
Witing Pari..
Dimen Mari
Nggonku Loro Ati
Aduh Nyowo

Duh Duh Kusumo
Ora Kroso Opo Pancen Tego
Mbok Mbalung Janur
Paring Usodo Mring
Kang Nandhang Wuyung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Wuyung Manthous, lirik lagu Manthous Wuyung, lirik Wuyung Manthous, lirik Manthous Wuyung, Kumpulan lirik lagu Manthous terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Manthous terlengkap
  Manthous   Writed by Admin  2089x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram