Eny Sagita   Writed by Admin
Wis Pirang-pirang Bengi, Ora Biso Turu Mergo Tansah Kelingan, Marang Sliramu.. Neng Netro Katon Nyoto, Esem Gemuyumu Ati Tansah Tratapan, Naliko Nyanding Sliramu.. Arum Wangine Kembang, Nggugah Kangen Iki Koyo Sliramu,.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Suargo Tansah Mengo Lawange Dicawisake Kanggo Sopo Wae Sing Kuat Imane Lan Becik Amale Rikolo Urip Ono Donyone Ya Imammarus Liya Sannati Anta Babullah Himuktamadzi Fabidun Yaya Wa Akhiroti Ya Rasulallah Hibukdiyati.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Moto Merem Raiso Melek Jarene Keno Belek Sekolahe Dhuwur Dhuwur Nyambut Gawe Pancen Angel Jebul Malah Ngamen Ono Kadal Jare Tekek Tangine Merem Melek Simbah Lagi Menek E Kathoke Suwek Tak Rew-ngi Golek Recek, Golek Duw.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Tak Sawang-sawang Kowe Ganteng Tenang Rasane Aku Pengen Kenalan Kenalan Neng Lesehan Wonge Ganteng Nganggo Klambi Abang Yen Ra Keliru Aku Tau Ketemu Naliko Kowe Bareng Ro Kancamu Mlaku-mlaku Karo Ngguya-ngguyu Ombena.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Aku Pancen Wong Ra Nduwe Jare Simbok Aku Seng Ayu Dewe Ijasahku Smp Pengalaman Ora Nduwe Paling Penak Rabi Wae Aku Rabi Aku Kenal Cowok Kenal Cowok Irunge Rodok Sempok Setengah Tuwo Iki Awak Lagi Bosok Ra Oleh Duwek.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Ku Sambut Pagi Hari Bersama Sang Surya Pagi Akankah Terus Begini Kehidupan Ini Waktu Yang Terus Berganti Ajakku Tuk Bangkit Lagi Jalanan Yang Terus Menanti Ajakku Kembali Ku Kan Datang Dengan Penuh Harapan Ku Kan Meren.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Mak Iki Anakmu Perawan Wiwit Mbiyen Ono Ing Perantauan Melu Ngewangi Neng Kantin Sekolahan Telung Sasi Mak Aku Urung Bayaran Mak Dongamu Mandhi Tenan Dingijabahi Marang Gusti Pengeran Koyok Ngene Rasane Wong Ora Duwe.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Aku Nduwe Pakde Jenenge Abdul Khamid Sedino-dinone Dodolan Mie Pangsit Dino Jum?at Wage Dekne Ning Omah Dhewe Karo Nyekel Pusoko Dekne Terus Moco Montro Pakde Ora Lali Menyan Putih Diobong Ndelalah Sing Teko Demit Si Sun.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Urip Ono Ndunyo Ojo Seneng Nggawe Gelo Yen Kepingin Mulyo Kowe Kudu Gelem Soro Yen Kepingin Bojo Ayo Ndang Podo Ndungo Golek Bojo Sugih Tapi Ojo Nggone Konco Urip Ono Ndunyo Ojo Seneng Nggawe Duso Kelakon Uripmu Mengko.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Hidup Itu Harus Punya Pedoman Tak Ada Yang Hidup Tanpa Tantangan Cobaan Dan Godaan Pun Akan Datang Anggap Saja Itu Suatu Ujian Hidup Itu Harus Punya Pedoman Tak Ada Yang Hidup Tanpa Tantangan Cobaan Dan Godaan Pun Aka.. Read »
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play