Eny Sagita   Writed by Admin
Tanpo Alas Kowe Lungo Biyen Kae Raono Mesakne Aku Sithik Wae Ngaboti Tresno Anyarmu Lalu Kau Tinggalkan Aku Tersakiti Sendiri Di Malam Itu Kowe Lungo Pas Aku Sayang-sayange Tanpo Pamit Kowe Ngadoh Ngono Wae Aku Ra Nge.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Pemandian Sri Tanjung Iki Biyen Tau Wes Dadi Saksi Sliramu Lan Sliraku Ngucapke Janji Kang Suci Nanging Kenopo Saiki Sliramu Cidro Ing Janji Lali Opo Pancen Lali Mugo-mugo Inggalo Bali Kok Tego Tenan Sliramu Tansah Ning.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Kau Kecup Bibirku Dengan Rasa Mesra Kau Peluk Diriku Dengan Kasih Sayang Aku Tak Ingin Dirimu Dirayu Orang Aku Tak Ingin Dirimu Disentuh Orang Kau Kecup Bibirku Dengan Rasa Mesra Kau Peluk Diriku Dengan Kasih Sayang.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Kau Kecup Bibirku Dengan Rasa Mesra Kau Peluk Diriku Dengan Kasih Sayang Aku Tak Ingin Dirimu Dirayu Orang Aku Tak Ingin Dirimu Disentuh Orang Kau Kecup Bibirku Dengan Rasa Mesra Kau Peluk Diriku Dengan Kasih Sayang.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Pemandian Sri Tanjung Iki Biyen Tau Wes Dadi Saksi Sliramu Lan Sliraku Ngucapke Janji Kang Suci Nanging Kenopo Saiki Sliramu Cidro Ing Janji Lali Opo Pancen Lali Mugo-mugo Inggalo Bali Kok Tego Tenan Sliramu Tansah Ning.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Ngenes Tenan Nek Di Rasakno Awan Bengi Kerjo Ming Golekne Sopo Nganti Kebal Aku Di Ece Konco Kok Rung Rabi Padahal Aku Wes Tuwo Pingine Saben Turu Ono Sing Ngeloni Saben Esuk Ono Sing Gelem Ngambungi Pipi Tak Tekuni O.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Iwak Peyek (iwak Peyek) Iwak Peyek (iwak Peyek) Iwak Peyek Sego Tiwul (sego Tiwul) Sampek Elek (sampek Elek) Sampek Tuwek (sampek Tuwek) Sampek Matek Sagita Mentul (pancen Mentul) Iwak Peyek (iwak Peyek) Iwak Peyek (iwa.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Hanya Satu Yang Ku Harap Darimu Kejujuran Serta Kasih Sayangmu Cuma Satu Yang Ku Pinta Darimu Ketulusan Juga Kesetiaanmu Takkan Ku Biarkan Orang Menyentuhmu Takkan Ku Biarkan Orang Menjamahmu Hanya Satu Yang Ku Hara.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Do Re Mi Dadu Karo Remi Wiwit Iki Mbok Yo Dilereni Mugo-mugo Gusti Inggalo Ngejabahi Leren Judi Insyaallah Munggah Kaji Jaman Mbiyen Kae Mak?e Wes Natih Ngelingne Judine Mbok Ojo Diteruske Mbok Dipikir Tuek?e Timbang S.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Pak E Kulo Pamit Budhal Nyambut Gawe Kulo Nyuwun Dungo Restune Mbok'e Kulo Petuk Karo Cowok Kae Ngguyang-ngguyu Mesam-mesem Nyawang Aku Pak E Pak E Mbok E Nanging Kulo Ra Kesusu Nggugu Nggugu Karepe Nafsu Kulo Budha.. Read »
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play