Lirik lagu Eny Sagita Mantan Bojo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sing Tak Roso Abot Atiku
Yen Sliramu Ra Ono Sandingku
Mergane Njero Ati Iki
Mendem Tresnoku

Wis Tak Coba Nglalekne Sliramu
Nanging Soyo Manggon Ning Atiku
Mergane Isih Ra Lilo
Ninggalke Sliramu

Jeru Soyo Jeru
Ono Sliramu Manggon Ning Atiku
Nadyan Wis Tak Coba
Ngilangake Soko Atiku

Jeru Soyo Jeru
Ono Tresnomu Mendem Ning Atiku
Nanging Njur Pacer Aku
Yen Sliramu Mung Mantan Bojoku

Nganti Tekan Kapan Aku Biso Lilo
Mergo Sliramu Mung Mantan Bojoku
Mergo Sliramu Mung Mantan Bojoku

Sing Tak Roso Abot Atiku,
Yen Sliramu Ra Ono Sandingku
Mergane Njero Ati Iki
Mendem Tresnoku

Wis Tak Coba Nglalekne Sliramu
Nanging Soyo Manggon Ning Atiku
Mergane Isih Ra Lilo
Ninggalke Sliramu

Jeru Soyo Jeru
Ono Sliramu Manggon Ning Atiku
Nadyan Wis Tak Coba
Ngilangake Soko Atiku

Jeru Soyo Jeru
Ono Tresnomu Mendem Ning Atiku
Nanging Njur Pacer Aku
Yen Sliramu Mung Mantan Bojoku

Nganti Tekan Kapan, Aku Biso Lilo
Mergo Sliramu Mung Mantan Bojoku
Mergo Sliramu Mung Mantan Bojoku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Mantan Bojo Eny Sagita, lirik lagu Eny Sagita Mantan Bojo, lirik Mantan Bojo Eny Sagita, lirik Eny Sagita Mantan Bojo, Kumpulan lirik lagu Eny Sagita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Eny Sagita terlengkap
  Eny Sagita   Writed by Admin  358x     Sunday, 28-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram