Lirik lagu Eny Sagita Ngamen 5
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Tak Sawang-sawang Kowe Ganteng Tenang
Rasane Aku Pengen Kenalan
Kenalan Neng Lesehan
Wonge Ganteng Nganggo Klambi Abang

Yen Ra Keliru Aku Tau Ketemu
Naliko Kowe Bareng Ro Kancamu
Mlaku-mlaku Karo Ngguya-ngguyu
Ombenane Es Jus Melon Karo Susu

Saiki Aku Nembe Ngerasakno
Pacaran Karo Wong Kertosono
Gantenge Koyok Arjuno
Esemane Koyok Raden Gatutkoco

Senadyan Awakku Kebak Tatoan Rodo Tenan
Nanging Aku Isih Nduwe Roso Sopan
Senadyan Kupingku Kebak Tindikan
Nanging Aku Calon Jutawan

Cah Ganteng Ojo Sumelang
Melu Aku Tak Jak Ngamen Nang Prapatan
Njaluk Hape Mesti Keturutan
Angger Gelem Ora Mangan Sangang Wulan

Tak Sawang-sawang Kowe Ganteng Tenang
Rasane Aku Pengen Kenalan
Kenalan Neng Lesehan
Wonge Ganteng Nganggo Klambi Abang

Yen Ra Keliru Aku Tau Ketemu
Naliko Kowe Bareng Ro Kancamu
Mlaku-mlaku Karo Ngguya-ngguyu
Ombenane Es Jus Melon Karo Susu

Saiki Aku Nembe Ngerasakno
Pacaran Karo Wong Kertosono
Gantenge Koyok Arjuno
Esemane Koyok Raden Gatutkoco

Senadyan Awakku Kebak Tatoan Rodo Tenan
Nanging Aku Isih Nduwe Roso Sopan
Senadyan Kupingku Kebak Tindikan
Nanging Aku Calon Jutawan

Cah Ganteng Ojo Sumelang
Melu Aku Tak Jak Ngamen Nang Prapatan
Njaluk Hape Mesti Keturutan
Angger Gelem Ora Mangan Sangang Wulan

Tak Sawang-sawang Kowe Ganteng Tenang
Rasane Aku Pengen Kenalan
Kenalan Neng Lesehan
Wonge Ganteng Nganggo Klambi Abang

Yen Ra Keliru Aku Tau Ketemu
Naliko Kowe Bareng Ro Kancamu
Mlaku-mlaku Karo Ngguya-ngguyu
Ombenane Es Jus Melon Karo Susu

Saiki Aku Nembe Ngerasakno
Pacaran Karo Wong Kertosono
Gantenge Koyok Arjuno
Esemane Koyok Raden Gatutkoco

Senadyan Awakku Kebak Tatoan Rodo Tenan
Nanging Aku Isih Nduwe Roso Sopan
Senadyan Kupingku Kebak Tindikan
Nanging Aku Calon Jutawan

Cah Ganteng Ojo Sumelang
Melu Aku Tak Jak Ngamen Nang Prapatan
Njaluk Hape Mesti Keturutan
Angger Gelem Ora Mangan Sangang Wulan
Angger Gelem Ora Mangan Sangang Wulan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Ngamen 5 Eny Sagita, lirik lagu Eny Sagita Ngamen 5, lirik Ngamen 5 Eny Sagita, lirik Eny Sagita Ngamen 5, Kumpulan lirik lagu Eny Sagita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Eny Sagita terlengkap
  Eny Sagita   Writed by Admin  170x     Sunday, 28-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu