Lirik lagu Eny Sagita Ngamen 5
Tak Sawang-sawang Kowe Ganteng Tenang
Rasane Aku Pengen Kenalan
Kenalan Neng Lesehan
Wonge Ganteng Nganggo Klambi Abang

Yen Ra Keliru Aku Tau Ketemu
Naliko Kowe Bareng Ro Kancamu
Mlaku-mlaku Karo Ngguya-ngguyu
Ombenane Es Jus Melon Karo Susu

Saiki Aku Nembe Ngerasakno
Pacaran Karo Wong Kertosono
Gantenge Koyok Arjuno
Esemane Koyok Raden Gatutkoco

Senadyan Awakku Kebak Tatoan Rodo Tenan
Nanging Aku Isih Nduwe Roso Sopan
Senadyan Kupingku Kebak Tindikan
Nanging Aku Calon Jutawan

Cah Ganteng Ojo Sumelang
Melu Aku Tak Jak Ngamen Nang Prapatan
Njaluk Hape Mesti Keturutan
Angger Gelem Ora Mangan Sangang Wulan

Tak Sawang-sawang Kowe Ganteng Tenang
Rasane Aku Pengen Kenalan
Kenalan Neng Lesehan
Wonge Ganteng Nganggo Klambi Abang

Yen Ra Keliru Aku Tau Ketemu
Naliko Kowe Bareng Ro Kancamu
Mlaku-mlaku Karo Ngguya-ngguyu
Ombenane Es Jus Melon Karo Susu

Saiki Aku Nembe Ngerasakno
Pacaran Karo Wong Kertosono
Gantenge Koyok Arjuno
Esemane Koyok Raden Gatutkoco

Senadyan Awakku Kebak Tatoan Rodo Tenan
Nanging Aku Isih Nduwe Roso Sopan
Senadyan Kupingku Kebak Tindikan
Nanging Aku Calon Jutawan

Cah Ganteng Ojo Sumelang
Melu Aku Tak Jak Ngamen Nang Prapatan
Njaluk Hape Mesti Keturutan
Angger Gelem Ora Mangan Sangang Wulan

Tak Sawang-sawang Kowe Ganteng Tenang
Rasane Aku Pengen Kenalan
Kenalan Neng Lesehan
Wonge Ganteng Nganggo Klambi Abang

Yen Ra Keliru Aku Tau Ketemu
Naliko Kowe Bareng Ro Kancamu
Mlaku-mlaku Karo Ngguya-ngguyu
Ombenane Es Jus Melon Karo Susu

Saiki Aku Nembe Ngerasakno
Pacaran Karo Wong Kertosono
Gantenge Koyok Arjuno
Esemane Koyok Raden Gatutkoco

Senadyan Awakku Kebak Tatoan Rodo Tenan
Nanging Aku Isih Nduwe Roso Sopan
Senadyan Kupingku Kebak Tindikan
Nanging Aku Calon Jutawan

Cah Ganteng Ojo Sumelang
Melu Aku Tak Jak Ngamen Nang Prapatan
Njaluk Hape Mesti Keturutan
Angger Gelem Ora Mangan Sangang Wulan
Angger Gelem Ora Mangan Sangang Wulan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Ngamen 5 Eny Sagita, lirik lagu Eny Sagita Ngamen 5, lirik Ngamen 5 Eny Sagita, lirik Eny Sagita Ngamen 5, Kumpulan lirik lagu Eny Sagita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Eny Sagita terlengkap
  Eny Sagita   Writed by Admin  33x     Sunday, 28-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram