Lirik lagu Eny Sagita Ngamen 6
Moto Merem Raiso Melek Jarene Keno Belek
Sekolahe Dhuwur Dhuwur Nyambut Gawe Pancen Angel
Jebul Malah Ngamen

Ono Kadal Jare Tekek Tangine Merem Melek
Simbah Lagi Menek E Kathoke Suwek
Tak Rew-ngi Golek Recek, Golek Duwek Soko Cepek
Jebul Malah Dinyek

Pakde Mbokde Sampeyan Opo Ngeyek
Kulo Ngamen Ditanggap Dudo Tuwek
Matur Suwun Diparingi Cepek
Nopo Maleh Gambar Kethek Rambute Entek

Pakde Mbokde Sampeyan Opo Ndelok
Kulo Ngamen Ditanggap Bakul Klopo
Matur Suwun Diparingi Dungo
Nopo Maleh Dipek Mantu Putumu Sing Joko

Sing Maringi Tak Dongakno Slamet
Sing Ora Maringi Tak Dongakno Pilek
Sing Etok Etok Turu Tak Dongakno Lemu Koyok Sapiku

Moto Merem Raiso Melek Jarene Keno Belek
Sekolahe Dhuwur Dhuwur Nyambut Gawe Pancen Angel
Jebul Malah Ngamen

Ono Kadal Jare Tekek Tangine Merem Melek
Simbah Lagi Menek E Kathoke Suwek
Tak Rew-ngi Golek Recek, Golek Duwek Soko Cepek
Jebul Malah Dinyek

Pakde Mbokde Sampeyan Opo Ngeyek
Kulo Ngamen Ditanggap Dudo Tuwek
Matur Suwun Diparingi Cepek
Nopo Maleh Gambar Kethek Rambute Entek

Pakde Mbokde Sampeyan Opo Ndelok
Kulo Ngamen Ditanggap Bakul Klopo
Matur Suwun Diparingi Dungo
Nopo Maleh Dipek Mantu Putumu Sing Joko

Sing Maringi Tak Dongakno Slamet
Sing Ora Maringi Tak Dongakno Pilek
Sing Etok Etok Turu Tak Dongakno Lemu Koyok Sapiku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Ngamen 6 Eny Sagita, lirik lagu Eny Sagita Ngamen 6, lirik Ngamen 6 Eny Sagita, lirik Eny Sagita Ngamen 6, Kumpulan lirik lagu Eny Sagita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Eny Sagita terlengkap
  Eny Sagita   Writed by Admin  56x     Sunday, 28-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram