Lirik lagu Eny Sagita Ngamen 17
Aku Nduwe Pakde Jenenge Abdul Khamid
Sedino-dinone Dodolan Mie Pangsit
Dino Jum?at Wage Dekne Ning Omah Dhewe
Karo Nyekel Pusoko Dekne Terus Moco Montro
Pakde Ora Lali Menyan Putih Diobong
Ndelalah Sing Teko Demit Si Sundel Bolong

Pakdeku Mlayu Sipat Kuping
Kejungkel Tibo Gulung Koming
Sikile Ngidek Anu Kucing
Pakdeku Dikiro Nguber Maling

Pakde Mlayu Adoh Sampe Ra Keroso
Terus Leren Ning Ngisor Wit Kelopo
Moto Merem Lambe Komat-kamit Ndungo
Mugo-mugo Ra Enek Opo-opo

Goroan Asat Langsung Menek Wit Kelopo
Ora Ngerti Enek Wong Adus Ning Kono
Dikiro Sing Adus Si Mbok Rondo
Kok Ndelalah Calone Si Morotuwo
Pakdeku Mlayu Disawat Tugelan Boto

Aku Nduwe Pakde Jenenge Abdul Khamid
Sedino-dinone Dodolan Mie Pangsit
Dino Jum?at Wage Dekne Ning Omah Dhewe
Karo Nyekel Pusoko Dekne Terus Moco Montro
Pakde Ora Lali Menyan Putih Diobong
Ndelalah Sing Teko Demit Si Sundel Bolong

Pakdeku Mlayu Sipat Kuping
Kejungkel Tibo Gulung Koming
Sikile Ngidek Anu Kucing
Pakdeku Dikiro Nguber Maling

Pakde Mlayu Adoh Sampe Ra Keroso
Terus Leren Ning Ngisor Wit Kelopo
Moto Merem Lambe Komat-kamit Ndungo
Mugo-mugo Ra Enek Opo-opo

Goroan Asat Langsung Menek Wit Kelopo
Ora Ngerti Enek Wong Adus Ning Kono
Dikiro Sing Adus Si Mbok Rondo
Kok Ndelalah Calone Si Morotuwo
Pakdeku Mlayu Disawat Tugelan Boto
Pakdeku Mlayu Disawat Tugelan Boto
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Ngamen 17 Eny Sagita, lirik lagu Eny Sagita Ngamen 17, lirik Ngamen 17 Eny Sagita, lirik Eny Sagita Ngamen 17, Kumpulan lirik lagu Eny Sagita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Eny Sagita terlengkap
  Eny Sagita   Writed by Admin  44x     Sunday, 28-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram