Lirik lagu Eny Sagita Ngamen 15
Urip Ono Ndunyo Ojo Seneng Nggawe Gelo
Yen Kepingin Mulyo Kowe Kudu Gelem Soro
Yen Kepingin Bojo Ayo Ndang Podo Ndungo
Golek Bojo Sugih Tapi Ojo Nggone Konco

Urip Ono Ndunyo Ojo Seneng Nggawe Duso
Kelakon Uripmu Mengko Bakale Sengsoro
Ndang Podo Tobato Ben Ora Mlebu Neroko
Golek Sangu Mati Ben Podo Mlebu Suargo

Pisan Pindo Gawe Ati Loro
Kaping Telu Ndang Cepet Nyuwun Ngapuro
Pisan Pindo Tetep Gawe Duso
Kaping Telu Ayo Ndang Podo Tobato

Yen Kepingin Kowe Tetep Urip Mulyo
Ojo Lali Nyuwun Dongane Wong Tuwo
Yen Kepingin Kowe Tetep Urip Mulyo
Ojo Lali Nyuwun Dongane Wong Tuwo

Urip Ono Ndunyo Ojo Seneng Nggawe Gelo
Yen Kepingin Mulyo Kowe Kudu Gelem Soro
Yen Kepingin Bojo Ayo Ndang Podo Ndungo
Golek Bojo Sugih Tapi Ojo Nggone Konco

Urip Ono Ndunyo Ojo Seneng Nggawe Duso
Kelakon Uripmu Mengko Bakale Sengsoro
Ndang Podo Tobato Ben Ora Mlebu Neroko
Golek Sangu Mati Ben Podo Mlebu Suargo

Pisan Pindo Gawe Ati Loro
Kaping Telu Ndang Cepet Nyuwun Ngapuro
Pisan Pindo Tetep Gawe Duso
Kaping Telu Ayo Ndang Podo Tobato

Yen Kepingin Kowe Tetep Urip Mulyo
Ojo Lali Nyuwun Dongane Wong Tuwo
Yen Kepingin Kowe Tetep Urip Mulyo
Ojo Lali Nyuwun Dongane Wong Tuwo

Urip Ono Ndunyo Ojo Seneng Nggawe Gelo
Yen Kepingin Mulyo Kowe Kudu Gelem Soro
Yen Kepingin Bojo Ayo Ndang Podo Ndungo
Golek Bojo Sugih Tapi Ojo Nggone Konco
Golek Bojo Sugih Tapi Ojo Nggone Konco
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Ngamen 15 Eny Sagita, lirik lagu Eny Sagita Ngamen 15, lirik Ngamen 15 Eny Sagita, lirik Eny Sagita Ngamen 15, Kumpulan lirik lagu Eny Sagita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Eny Sagita terlengkap
  Eny Sagita   Writed by Admin  52x     Sunday, 28-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram