Lirik lagu Eny Sagita Jomblo Kesekso
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ngenes Tenan Nek Di Rasakno
Awan Bengi Kerjo Ming Golekne Sopo
Nganti Kebal Aku Di Ece Konco
Kok Rung Rabi Padahal Aku Wes Tuwo

Pingine Saben Turu Ono Sing Ngeloni
Saben Esuk Ono Sing Gelem Ngambungi Pipi
Tak Tekuni Ora Leren Ndongo Marang Gusti
Mugo-mugo Wae Aku Cepet Iso Rabi

Atiku Nganti Mangkel Jawabe Nganti Pegel
Bola Bali Ditakoni Kapan Aku Rabi
Sirahku Nganti Ngelu Nek Ketemu Sedulurku
Mesti Seng Ditakone Endi Calonmu

Aku Iseh Berjuang Mergane Aku Faham
Rabi Saiki Larang Opo Maneh Nggo Dangdutan
Seng Gelem Karo Aku Ayo Jaken Neng Penghulu
Noto Urep Bareng Bareng Karo Aku

Pingine Saben Turu Ono Sing Ngeloni
Saben Esuk Ono Sing Gelem Ngambungi Pipi
Tak Tekuni Ora Leren Ndongo Marang Gusti
Mugo-mugo Wae Aku Cepet Iso Rabi

Atiku Nganti Mangkel Jawabe Nganti Pegel
Bola Bali Ditakoni Kapan Aku Rabi
Sirahku Nganti Ngelu Nek Ketemu Sedulurku
Mesti Seng Ditakone Endi Calonmu

Aku Iseh Berjuang Mergane Aku Faham
Rabi Saiki Larang Opo Maneh Nggo Dangdutan
Seng Gelem Karo Aku Ayo Jaken Neng Penghulu
Noto Urep Bareng Bareng Karo Aku

Pingine Saben Turu Ono Sing Ngeloni
Saben Esuk Ono Sing Gelem Ngambungi Pipi
Tak Tekuni Ora Leren Ndongo Marang Gusti
Mugo-mugo Wae Aku Cepet Iso Rabi

Atiku Nganti Mangkel Jawabe Nganti Pegel
Bola Bali Ditakoni Kapan Aku Rabi
Sirahku Nganti Ngelu Nek Ketemu Sedulurku
Mesti Seng Ditakone Endi Calonmu

Aku Iseh Berjuang Mergane Aku Faham
Rabi Saiki Larang Opo Maneh Nggo Dangdutan
Seng Gelem Karo Aku Ayo Jaken Neng Penghulu
Noto Urep Bareng Bareng Karo Aku

Atiku Nganti Mangkel Jawabe Nganti Pegel
Bola Bali Ditakoni Kapan Aku Rabi
Sirahku Nganti Ngelu Nek Ketemu Sedulurku
Mesti Seng Ditakone Endi Calonmu

Aku Iseh Berjuang Mergane Aku Faham
Rabi Saiki Larang Opo Maneh Nggo Dangdutan
Seng Gelem Karo Aku Ayo Jaken Neng Penghulu
Noto Urep Bareng Bareng Karo Aku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Jomblo Kesekso Eny Sagita, lirik lagu Eny Sagita Jomblo Kesekso, lirik Jomblo Kesekso Eny Sagita, lirik Eny Sagita Jomblo Kesekso, Kumpulan lirik lagu Eny Sagita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Eny Sagita terlengkap
  Eny Sagita   Writed by Admin  132x     Sunday, 28-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu