Lirik lagu Eny Sagita Korbane Wong Tuo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Tansah Eling Pungkasane Welingmu
Bapak Bakal Lungo Ninggal Aku Lan Ibu
Emboh Nyang Ndi Parane Aku Ora Ngerteni
Netes Iluhku Nelesi Pipiku

Sak Pungkurmu Uripku Tansah Gowo Sepi
Ibu Soyo Bingung Getun Ra Mari-mari
Ilang Ono Sing Ilang Sakjroning Ati Iki
Lungamu Ora Tak Lilakne

Pak Opo Salahe Ibu
Kowe Nganti Tego Ninggal Anakmu
Pak Aku Kangen Bapak
Pengen Bali Kumpul Dadi Siji

Opo Ora Kroso Anakmu Iki Nelongso
Opo Pancen Tego Aku Entok Bapak Liyo
Aku Emoh Dadi Korbane Wong Tuwo
Ndang Baliyo Ibu Isih Gelem Nrimo

Aku Tansah Eling Pungkasane Welingmu
Bapak Bakal Lungo Ninggal Aku Lan Ibu
Emboh Nyang Ndi Parane Aku Ora Ngerteni
Netes Iluhku Nelesi Pipiku

Sak Pungkurmu Uripku Tansah Gowo Sepi
Ibu Soyo Bingung Getun Ra Mari-mari
Ilang Ono Sing Ilang Sakjroning Ati Iki
Lungamu Ora Tak Lilakne

Pak Opo Salahe Ibu
Kowe Nganti Tego Ninggal Anakmu
Pak Aku Kangen Bapak
Pengen Bali Kumpul Dadi Siji

Opo Ora Kroso Anakmu Iki Nelongso
Opo Pancen Tego Aku Entok Bapak Liyo
Aku Emoh Dadi Korbane Wong Tuwo
Ndang Baliyo Ibu Isih Gelem Nrimo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Korbane Wong Tuo Eny Sagita, lirik lagu Eny Sagita Korbane Wong Tuo, lirik Korbane Wong Tuo Eny Sagita, lirik Eny Sagita Korbane Wong Tuo, Kumpulan lirik lagu Eny Sagita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Eny Sagita terlengkap
  Eny Sagita   Writed by Admin  305x     Sunday, 28-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu
Membuat Aplikasi Webview Sederhana (support Javascript)