Eny Sagita   Writed by Admin
Sworo Angin Angin Sing Ngeridu Ati Ngelingake Sliramu Sing Tak Tresnani Pingin Nangis Ngetoke Eluh Neng Pipi Suwe Ra Weruh Senadyan Mung Ono Mimpi Ngalemo Ngalem Neng Dadaku Tambanono Roso Kangen Neng Atiku Ngalemo Ng.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Aku Wes Notoni Ati Aku Wes Gawe Gelo Atimu Tulusing Tresnamu Tego Tak Mbenjani Amergo Roso Iki Ora Soko Njeroning Ati Cukup Mung S-m-ne Wae Katresnanmu Marang Aku Biso Ra Biso Kudu Mbok Lalekno Lilakno Aku Diduweni W.. Read »
  Eny Sagita   Writed by Admin
Sing Tak Rasakne Amung Roso Kangen Marang Sliramu Mas Karno Nanging Aku Amung Biso Nggonku Nyimpen Roso Mergo Kowe Sing Tak Tresno Wes Diduweni Wong Liyo, Nelongso Sumilir Angin Dadi Konco Saben Wengi Adem Banget Tak R.. Read »
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play