Lirik lagu Eny Sagita Doremi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Do Re Mi Dadu Karo Remi Wiwit Iki Mbok Yo Dilereni
Mugo-mugo Gusti Inggalo Ngejabahi
Leren Judi Insyaallah Munggah Kaji

Jaman Mbiyen Kae Mak?e Wes Natih Ngelingne
Judine Mbok Ojo Diteruske
Mbok Dipikir Tuek?e Timbang Soro Uripe
Ora Sugih Sing Ono Malah Kere

Umpomo Mbiyen Kowe Manut Kandane Wong Tuwo
Tak Mungkin Uripmu Tansah Rekoso
Bondo Lan Dunyo Kabeh Ilang Musno
Sing Ono Kari Rogo Karo Nyowo Wowowowooo

Do Re Mi Dadu Karo Remi Wiwit Iki Mbok Yo Dilereni
Domino Kiyu-kiyu Togel?e Ora Metu
Ben Dino Sambat Mumet Sambat Ngelu

Do Re Mi Dadu Karo Remi Wiwit Iki Mbok Yo Dilereni
Mugo-mugo Gusti Inggalo Ngejabahi
Leren Judi Insyaallah Munggah Kaji

Umpomo Mbiyen Kowe Manut Kandane Wong Tuwo
Tak Mungkin Uripmu Tansah Rekoso
Bondo Lan Dunyo Kabeh Ilang Musno
Sing Ono Kari Rogo Karo Nyowo Wowowowooo

Do Re Mi Dadu Karo Remi Wiwit Iki Mbok Yo Dilereni
Domino Kiyu-kiyu Togel?e Ora Metu
Ben Dino Sambat Mumet Sambat Ngelu

Do Re Mi Dadu Karo Remi Wiwit Iki Mbok Yo Dilereni
Mugo-mugo Gusti Inggalo Ngejabahi
Leren Judi Insyaallah Munggah Kaji
Leren Judi Insyaallah Munggah Kaji
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Doremi Eny Sagita, lirik lagu Eny Sagita Doremi, lirik Doremi Eny Sagita, lirik Eny Sagita Doremi, Kumpulan lirik lagu Eny Sagita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Eny Sagita terlengkap
  Eny Sagita   Writed by Admin  303x     Sunday, 28-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu