Lirik lagu Roro Jonggrang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Lk :
Roro Jonggrang, Pancen Kowe Ayu Tenan
Ora Mokal, Yen Aku Nandang Kasmaran
Waspada’no, Prajuritmu Kalah Perang
Mulo Kowe, Dadi Wanito Boyongan..

Pr :
Joko Bandung, Kowe Ojo Kumalungkung
Perang Iki, Kanggoku Durung Rampung
Belopati, Kangmas Prabu Gupolo
Kang Wis Sedo, Labuh Ing Wono Segoro..

LK :
Tobat-tobat, Kowe Wanito Keparat
Po Ra Ngerti Yen Bandung, Lanange Jagad
Putro Ratu, Pengging Prabu Damar Moyo
Aku Duwe, Aji Sekti Bondowoso..

Lk : Roro Jonggrang, Manuto Sun Pundhut
Garwo
Pr : Joko Bandung, Aku Tan Dwe Perbono
Candi Sewu, Sewengi Kudu Dadi
Lk : Yo Jonggrang, Panyuwunmu Tak Turuti

Reff :

*kembali Ke Awal
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Roro Jonggrang , lirik lagu Roro Jonggrang, lirik Roro Jonggrang , lirik Roro Jonggrang, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap
    Writed by Admin  381x     Thursday, 10-12-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram