Lirik lagu Roro Jonggrang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Lk :
Roro Jonggrang, Pancen Kowe Ayu Tenan
Ora Mokal, Yen Aku Nandang Kasmaran
Waspada’no, Prajuritmu Kalah Perang
Mulo Kowe, Dadi Wanito Boyongan..

Pr :
Joko Bandung, Kowe Ojo Kumalungkung
Perang Iki, Kanggoku Durung Rampung
Belopati, Kangmas Prabu Gupolo
Kang Wis Sedo, Labuh Ing Wono Segoro..

LK :
Tobat-tobat, Kowe Wanito Keparat
Po Ra Ngerti Yen Bandung, Lanange Jagad
Putro Ratu, Pengging Prabu Damar Moyo
Aku Duwe, Aji Sekti Bondowoso..

Lk : Roro Jonggrang, Manuto Sun Pundhut
Garwo
Pr : Joko Bandung, Aku Tan Dwe Perbono
Candi Sewu, Sewengi Kudu Dadi
Lk : Yo Jonggrang, Panyuwunmu Tak Turuti

Reff :

*kembali Ke Awal
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Roro Jonggrang , lirik lagu Roro Jonggrang, lirik Roro Jonggrang , lirik Roro Jonggrang, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap
    Writed by Admin  3425x     Thursday, 10-12-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome