Lirik lagu - Bocah Gunung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nadyan Aku Bocah Gunung
Doh Banget Dunungku
Ora Susah Kathik Nganggo Bingung
Yen Ta Pancen Tresna Aku

Pancen Isih Dadi Lakon
Ninggalke Sliramu
Ra-orane Yen Bakal Kelakon
Pepisahan Karo Aku

Muga Muga Aja Nganti
Gawe Gawe Gawe Gela
Nga Dinonga Tinebihna
Mring Rubeda…

Ya Mas Ya Mas Ya Mas

Apa Kowe Ra Kelingan
Dolan Neng Omahku
Ana Latar Padha Lelungguhan
Gegojegan Karo Aku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Bocah Gunung -, lirik lagu - Bocah Gunung, lirik Bocah Gunung -, lirik - Bocah Gunung, Kumpulan lirik lagu - terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - terlengkap, Download Lirik Lagu Bocah Gunung -, Chord dan Lirik Lagu Bocah Gunung -, Terjemahan Lirik Lagu Bocah Gunung -,- Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Bocah Gunung, Profil - dan Lagu Bocah Gunung, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Bocah Gunung -Bocah Gunung
  -   Writed by Admin  8995x     Sunday, 12-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram