Lirik lagu Eny Sagita Among Roso Kangen
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sing Tak Rasakne Amung Roso Kangen
Marang Sliramu Mas Karno
Nanging Aku Amung Biso Nggonku Nyimpen Roso
Mergo Kowe Sing Tak Tresno Wes Diduweni Wong Liyo, Nelongso

Sumilir Angin Dadi Konco Saben Wengi
Adem Banget Tak Rasakne
Nanging Aku Amung Biso Nangis Mbrebes Mili
Mergo Sing Tak Tresnani Wes Ono Sing Nduweni

Nangis Saben Dino Aku Nganti Asat Eluhku
Nahan Roso Kangen Kangen Marang Sliramu
Nangis Saben Dino Aku Nganti Asat Eluhku
Nahan Roso Kangen Kangen Marang Sliramu

Sumilir Angin Dadi Konco Saben Wengi
Adem Banget Tak Rasakne
Nanging Aku Amung Biso Nangis Mbrebes Mili
Mergo Sing Tak Tresnani Wes Ono Sing Nduweni

Nangis Saben Dino Aku Nganti Asat Eluhku
Nahan Roso Kangen Kangen Marang Sliramu
Nangis Saben Dino Aku Nganti Asat Eluhku
Nahan Roso Kangen Kangen Marang Sliramu, Kangmas

Sumilir Angin Dadi Konco Saben Wengi
Adem Banget Tak Rasakne
Nanging Aku Amung Biso Nangis Mbrebes Mili
Mergo Sing Tak Tresnani Wes Ono Sing Nduweni

Nangis Saben Dino Aku Nganti Asat Eluhku
Nahan Roso Kangen Kangen Marang Sliramu
Nangis Saben Dino Aku Nganti Asat Eluhku
Nahan Roso Kangen Kangen Marang Sliramu

Wong Ayu Sak Tenane Aku Ngerti Roso Atimu
Wes Lalekno Aku, Pancen Dudu Jodohmu Lilakno
Kangmas Nelongso
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Among Roso Kangen Eny Sagita, lirik lagu Eny Sagita Among Roso Kangen, lirik Among Roso Kangen Eny Sagita, lirik Eny Sagita Among Roso Kangen, Kumpulan lirik lagu Eny Sagita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Eny Sagita terlengkap
  Eny Sagita   Writed by Admin  78x     Sunday, 28-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram