Lirik lagu Eny Sagita Budhal Nyambut Gawe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Pak E Kulo Pamit Budhal Nyambut Gawe
Kulo Nyuwun Dungo Restune
Mbok'e Kulo Petuk Karo Cowok Kae
Ngguyang-ngguyu Mesam-mesem Nyawang Aku

Pak E Pak E Mbok E Nanging Kulo Ra Kesusu Nggugu
Nggugu Karepe Nafsu

Kulo Budhal Nyambut Gawe Mugo Lancar Rejekine
Mugo-mugo Biso Mbangun Omah Gede
Kulo Budhal Nyambut Gawe Mugo Lancar Rejekine
Mugo-mugo Biso Nyaur Utange

Telung Taun Aku Kerjo Nang Restoran
Saben Bengi Aku Golek Duit Ceperan
Kumpul Bareng Ngamen Bareng Cah Proyekan
Sing Penting Kenek Nggo Tuku Jajan Cemilan

Muleh Ngamen Kabeh Podo Cecangkrukan
Ndek Pinggir Dalan Karo Gitaran
Ngguyang-ngguyu Nyawang Bocah Pacaran
Karepe Yo Pengen Nduwe Gandengan

Pak E Kulo Pamit Budhal Nyambut Gawe
Kulo Nyuwun Dungo Restune
Mbok'e Kulo Petuk Karo Cowok Kae
Ngguyang-ngguyu Mesam-mesem Nyawang Aku

Pak E Pak E Mbok E Nanging Kulo Ra Kesusu Nggugu
Nggugu Karepe Nafsu

Kulo Budhal Nyambut Gawe Mugo Lancar Rejekine
Mugo-mugo Biso Mbangun Omah Gede
Kulo Budhal Nyambut Gawe Mugo Lancar Rejekine
Mugo-mugo Biso Nyaur Utange

Telung Taun Aku Kerjo Nang Restoran
Saben Bengi Aku Golek Duit Ceperan
Kumpul Bareng Ngamen Bareng Cah Proyekan
Sing Penting Kenek Nggo Tuku Jajan Cemilan

Muleh Ngamen Kabeh Podo Cecangkrukan
Ndek Pinggir Dalan Karo Gitaran
Ngguyang-ngguyu Nyawang Bocah Pacaran
Karepe Yo Pengen Nduwe Gandengan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Budhal Nyambut Gawe Eny Sagita, lirik lagu Eny Sagita Budhal Nyambut Gawe, lirik Budhal Nyambut Gawe Eny Sagita, lirik Eny Sagita Budhal Nyambut Gawe, Kumpulan lirik lagu Eny Sagita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Eny Sagita terlengkap
  Eny Sagita   Writed by Admin  144x     Sunday, 28-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu