Lirik lagu Eny Sagita Kasekso Tresno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Pemandian Sri Tanjung Iki Biyen Tau Wes Dadi Saksi
Sliramu Lan Sliraku Ngucapke Janji Kang Suci
Nanging Kenopo Saiki Sliramu Cidro Ing Janji
Lali Opo Pancen Lali Mugo-mugo Inggalo Bali

Kok Tego Tenan Sliramu Tansah Ninggalke Sliraku
Ra Ngerti Suarane Batinku Sing Tansah Nangis Ing Kalbu
Aku Tansah Muji Ing Gusti Moga-mugo Inggalo Bali
Urip Sesandingan Ati Bebrayan Trisno Kinanti

Rungokno Tangisku Iki Pangarep-arepe Ati
Duh Kangmas Inggalo Bali, Ku Ngusung Trisno Sejati
Nanging Kenopo Saiki Sliramu Cidro Ing Janji
Lali Opo Pancen Lali Mugo-mugo Inggalo Bali

Kok Tego Tenan Sliramu Tansah Ninggalke Sliraku
Ra Ngerti Suarane Batinku Sing Tansah Nangis Ing Kalbu
Aku Tansah Muji Ing Gusti Moga-mugo Inggalo Bali
Urip Sesandingan Ati Bebrayan Trisno Kinanti

Rungokno Tangisku Iki Pangarep-arepe Ati
Duh Kangmas Inggalo Bali, Ku Ngusung Trisno Sejati
Nanging Kenopo Saiki Sliramu Cidro Ing Janji
Lali Opo Pancen Lali Mugo-mugo Inggalo Bali

Kok Tego Tenan Sliramu Tansah Ninggalke Sliraku
Ra Ngerti Suarane Batinku Sing Tansah Nangis Ing Kalbu
Aku Tansah Muji Ing Gusti Moga-mugo Inggalo Bali
Urip Sesandingan Ati Bebrayan Trisno Kinanti

Rungokno Tangisku Iki Pangarep-arepe Ati
Duh Kangmas Inggalo Bali, Ku Ngusung Trisno Sejati
Duh Kangmas Inggalo Bali, Ku Ngusung Trisno Sejati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kasekso Tresno Eny Sagita, lirik lagu Eny Sagita Kasekso Tresno, lirik Kasekso Tresno Eny Sagita, lirik Eny Sagita Kasekso Tresno, Kumpulan lirik lagu Eny Sagita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Eny Sagita terlengkap
  Eny Sagita   Writed by Admin  175x     Sunday, 28-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu