Lirik lagu Eny Sagita Nitip Kangen
Wis Pirang-pirang Bengi, Ora Biso Turu
Mergo Tansah Kelingan, Marang Sliramu..
Neng Netro Katon Nyoto, Esem Gemuyumu
Ati Tansah Tratapan, Naliko Nyanding Sliramu..

Arum Wangine Kembang, Nggugah Kangen Iki
Koyo Sliramu, Nyanding Rogo Iki..
Aluse Pangucapmu, Nentremke Atiku
Senajan Mung Sedelo, Ngobati Roso Kangenku..

Mung Tak Angen Roso Sak Jroning Dodo
Koyo Ati Ra Ono Wong Liyo..
Saben Wengi Mung Tansah Kelingan
Tak Titipne Roso Kangenku Nang Kerlip Lintang..

Reff:
Arum Wangine Kembang, Nggugah Kangen Iki
Koyo Sliramu, Nyanding Rogo Iki..
Aluse Pangucapmu, Nentremke Atiku
Senajan Mung Sedelo, Ngobati Roso Kangenku..

Mung Tak Angen Roso Sak Jroning Dodo
Koyo Ati Ra Ono Wong Liyo..
Saben Wengi Mung Tansah Kelingan
Tak Titipne Roso Kangenku Nang Kerlip Lintang..

(atut)
Semono Ugo Aku Kangen Sliramu,
Saben Wayah Turu Eling Parasmu..
Gelisah Batin Iki Yen Ora Ketemu,
Marang Kerlip Lintang Tak Titipne Roso Kangenku..

(eny & Atut)
Wis Pirang-pirang Bengi, Ora Biso Turu
Mergo Tansah Kelingan, Marang Sliramu..
Neng Netro Katon Nyoto, Esem Gemuyumu
Ati Tansah Tratapan, Naliko Nyanding Sliramu..
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Nitip Kangen Eny Sagita, lirik lagu Eny Sagita Nitip Kangen, lirik Nitip Kangen Eny Sagita, lirik Eny Sagita Nitip Kangen, Kumpulan lirik lagu Eny Sagita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Eny Sagita terlengkap
  Eny Sagita   Writed by Admin  224x     Sunday, 28-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram