Lirik lagu Detty Kurnia Rayungan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mana.. Nu Kudu Dipilih
Nu Itu Nyaah Nu Ieu Deudeh
Nu Itu Lungguh Nu Ieu Lincah
Bingung Pipikiran

Mana.. Nu Kudu Dipilih
Nu Itu Manis Nu Ieu Luwes
Nu Itu Cinta Nu Ieu Manja
Milih Anu Mana

Duh Aduh Aduh Aduh.. Bingung
Satadina Anu Hiji Keur Cadangan
Lamun Putus Ka Manehna
Nu Anyar Jadi Gantina

Duh Aduh Aduh Aduh.. Bingung
Duanana Pada Bela Pada Cinta
Milih Hiji Kumaha Itu
Jadi Kuring Nu Rayungan

Mana.. Nu Kudu Ditampa
Nu Itu Ngancam Menta Putusan
Nu Ieu Ngajak Gancang Jadikeun
Ah... Milih Anu Mana

Mana.. Nu Kudu Dipiliiuh
Nu Itu Manis Nu Ieu Luwes
Nu Itu Cinta Nu Ieu Manja
Milih Anu Mana

Duh Aduh Aduh Aduh.. Bingung
Satadina Anu Hiji Keur Cadangan
Lamun Putus Ka Manehna
Nu Anyar Jadi Gantina

Duh Aduh Aduh Aduh.. Bingung
Duanana Pada Bela Pada Cinta
Milih Hiji Kumaha Itu
Jadi Kuring Nu Rayungan

Mana.. Nu Kudu Ditampa
Nu Itu Ngancam Menta Putusan
Nu Ieu Ngajak Gancang Jadikeun
Lah... Milih Anu Mana
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Rayungan Detty Kurnia, lirik lagu Detty Kurnia Rayungan, lirik Rayungan Detty Kurnia, lirik Detty Kurnia Rayungan, Kumpulan lirik lagu Detty Kurnia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Detty Kurnia terlengkap
  Detty Kurnia   Writed by Admin  348x     Tuesday, 12-04-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram