Lirik lagu Detty Kurnia Duriat Pegat
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Bumi Nu Anjeun-Na
Langit Nu Anjeun-Na
Sapangeusi Alam Dunya
Mungguh Kersaning Anjeun-Na

Tur Sagala Mahluk-Na
Kalebet Urang Sadaya
Teu Aya Nu Jadi Kajaba
Eta Kagungan Anjeun-Na

Jodo Nu Anjeun-Na
Pati Nu Anjeun-Na
Susah Senang, Lara Bagja
Gumantung Kana Kodrat-Na

Kitu Deui Jodo Urang
Kapan Kahayang Mah Manjang
Buktina Geuning Papegat
Najan Kabeungkeut Duriat

Ya Allah, Mugia Abdi Sing Kiat
Dina Nampi Ieu Kodrat
Panginten Ieu Tos Gurat
Duriat Kedah Papegat
Abdi Pasrah Hamo Nolak

Ya Allah, Abdi Panceg Kayakinan
Salira Nu Maha Rohman
Tangtos Aya Kasaean
Sagedengeun Kapeurihan
Ya Allah, Salira Nu Murbeng Alam

Jodo Nu Anjeun-Na
Pati Nu Anjeun-Na
Susah Senang, Lara Bagja
Gumantung Kana Kodrat-Na

Kitu Deui Jodo Urang
Kapan Kahayang Mah Manjang
Buktina Geuning Papegat
Najan Kabeungkeut Duriat

Ya Allah, Mugia Abdi Sing Kiat
Dina Nampi Ieu Kodrat
Panginten Ieu Tos Gurat
Duriat Kedah Papegat
Abdi Pasrah Hamo Nolak

Ya Allah, Abdi Panceg Kayakinan
Salira Nu Maha Rohman
Tangtos Aya Kasaean
Sagedengeun Kapeurihan
Ya Allah, Salira Nu Murbeng Alam

Ya Allah, Salira Nu Murbeng Alam
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Duriat Pegat Detty Kurnia, lirik lagu Detty Kurnia Duriat Pegat, lirik Duriat Pegat Detty Kurnia, lirik Detty Kurnia Duriat Pegat, Kumpulan lirik lagu Detty Kurnia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Detty Kurnia terlengkap, Download Lirik Lagu Duriat Pegat Detty Kurnia, Chord dan Lirik Lagu Duriat Pegat Detty Kurnia, Terjemahan Lirik Lagu Duriat Pegat Detty Kurnia,Detty Kurnia Dangdut - Lirik Lagu Duriat Pegat, Profil Detty Kurnia dan Lagu Duriat Pegat, Genre Dangdut - Lirik Lagu Duriat Pegat Detty KurniaDuriat Pegat
  Detty Kurnia   Writed by Admin  4287x     Tuesday, 19-07-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram