Detty Kurnia   Writed by Admin
Bumi Nu Anjeun-Na Langit Nu Anjeun-Na Sapangeusi Alam Dunya Mungguh Kersaning Anjeun-Na Tur Sagala Mahluk-Na Kalebet Urang Sadaya Teu Aya Nu Jadi Kajaba Eta Kagungan Anjeun-Na Jodo Nu Anjeun-Na Pati Nu Anjeun-Na.. Read »
  Detty Kurnia   Writed by Admin
Mana.. Nu Kudu Dipilih Nu Itu Nyaah Nu Ieu Deudeh Nu Itu Lungguh Nu Ieu Lincah Bingung Pipikiran Mana.. Nu Kudu Dipilih Nu Itu Manis Nu Ieu Luwes Nu Itu Cinta Nu Ieu Manja Milih Anu Mana Duh Aduh Aduh Aduh.. Bingu.. Read »
  Detty Kurnia   Writed by Admin
Titip Ka Angin Pangneupikeun Ka Asih Talatah Ka Mega Pang Mawakeun Ieu Cinta Ka Anjeuna Nu Ka Impi Tadi Weungi Nu Kasawang Nu Ngalangkang Unggal Beurang Sok Sanajan Urang Teh Nembean Teupang Tapi Rasa Mikacintam.. Read »
  Detty Kurnia   Writed by Admin
Mapay Jalan Satapak Ngajugjug Ka Hiji Lembur Henteu Karasa Capena Sabab Aya Nu Diteang Hujan Angin Dor Dar Gelap Hunteu Aya Keur Ngiuhan Sanajan Awak Rancucut Teu Paduli Kajeun Teuing Nu Penting Mah Asal Nepi Ka.. Read »
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play