Lirik lagu Nella Kharisma Ojo Cilik Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ojo Cilik Ati Lek
Nong Ndunyo Wong Wadon Sing Siji
Arep Golet Hang Kelendi
Mesti Baen Keturutan Nong Ati

Yo Mulo Loro Lek
Kudangan Kepilon Wong Liyo
Hang Dieman Hang Dipujo
Nyatane Sing Keneng Dipercoyo

Lumoh Wis Genengno
Bangur Goleto Liyo
Hang Biso Ngeregani
Ngerti Nong Paran Artine Welas

Sing Kurang-kurang Kembang
Hang Asri Magih Sepirang-pirang
Lan Magih Akeh Kembang Ring Ndunyo
Hang Ayu Ketelo-telo

Ojo Cilik Ati Lek
Nong Ndunyo Wong Wadon Sing Siji
Arep Golet Hang Kelendi
Mesti Baen Keturutan Nong Ati

Yo Mulo Loro Lek
Kudangan Kepilon Wong Liyo
Hang Dieman Hang Dipujo
Nyatane Sing Keneng Dipercoyo

Lumoh Wis Genengno
Bangur Goleto Liyo
Hang Biso Ngeregani
Ngerti Nong Paran Artine Welas

Sing Kurang-kurang Kembang
Hang Asri Magih Sepirang-pirang
Lan Magih Akeh Kembang Ring Nduny
Hang Ayu Ketelo-telo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Ojo Cilik Ati Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Ojo Cilik Ati, lirik Ojo Cilik Ati Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Ojo Cilik Ati, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  212x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram