Lirik lagu Nella Kharisma Salah Kekancan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ji Ro Lu Pat Mo Pancen Aku Ra Trimo
Nem Pitu Wolu Sakjane Aku Nesu
Ngurusi Dapuranmu Sek Gaweane Ngecu
Entek Roso Sabarku Ngerteni Tumindakmu

Opo Ora Kelingan Nek Sambat Karo Sopo
Nek Udu Karo Konco Naliko Atimu Loro
Opo Yo Kurang Aku Le Ngerteni Salahmu
Tetep Wae Tok Bolan Baleni Nyepelekne Kancamu

Aku Ora Ngiro Ngene Dadine
Kekancane Kok Bubrah Akhire
Opo Ngeneki Caramu, Opo Iki Balesanmu

Saiki Aku Ngerti Kekancan Ora Cengli
Po Yo Ra Duwe Rai Koe Ngapusi, Sakitnya Tuh Di Sini
Wes Ndhang Minggato Kono, Nek Musoh Rupo Konco
Nek Butoh Koe Moro, Nek Ra Butoh Koe Lungo Ninggal Konco

Saiki Kurang Opo Aku Dadi Koncomu
Wes Tak Iklaske Koe Nganti Nikung Bojoku
Dikei Ati Kei Alang Rogo Rempelo
Wes Tak Gawe Meneng Koe Tetep Tak Anggap Konco

Biyen Konco Guyu Kok Dadi Konco Pabu
Biyen Konco Susah Saiki Dadi Bubrah
Sak Karepe Atimu Tak Adohi Dapuranmu
Saiki Tak Iklaske Koe Modar Yo Karepmu

Aku Ora Ngiro Ngene Dadine
Kekancane Kok Bubrah Akhire
Opo Ngeneki Caramu, Opo Iki Balesanmu

Saiki Aku Ngerti Kekancan Ora Cengli
Po Yo Ra Duwe Rai Koe Ngapusi, Sakitnya Tuh Di Sini
Wes Ndhang Minggato Kono, Nek Musoh Rupo Konco
Nek Butoh Koe Moro, Nek Ra Butoh Koe Lungo Ninggal Konco

Aku Ora Ngiro Ngene Dadine
Kekancane Kok Bubrah Akhire
Opo Ngeneki Caramu, Opo Iki Balesanmu

Saiki Aku Ngerti Kekancan Ora Cengli
Po Yo Ra Duwe Rai Koe Ngapusi, Sakitnya Tuh Di Sini
Wes Ndhang Minggato Kono, Nek Musoh Rupo Konco
Nek Butoh Koe Moro, Nek Ra Butoh Koe Lungo Ninggal Konco
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Salah Kekancan Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Salah Kekancan, lirik Salah Kekancan Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Salah Kekancan, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  36x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram