Lirik lagu Happy Asmara Dirabi Mantan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Arep Piye Maneh Aku Kudu Seleh
Ngeculne Sliramu Dirabi Mantanmu
Tak Gondelono Aku Ra Nduwe Doyo
Mergo Kahananku Rung Jelas Statusku

Siji Penjalukku Ojo Dilalekne
Masio Sliramu Wes Dadi Bojone
Raketang Sak Lembar Sempetno Wektumu
Kirimo Kabar Gawe Tombo Kangenku

Senadyan Ra Neng Sandingmu
Nanging Aku Neng Atimu
Ra Kudu Nduweni Tresnamu
Penting Wes Ngerti Rasamu

Sorry Banget Yo Mas, Aku Ngikhlasne Sliramu
Dirabi Mantanmu, Demi Masa Depanmu
Nanging Ojo Kuwatir, Aku Tetep Menunggu
Menunggu Di Sini, Di Tempat Biasa Bertemu
Ora Kurang Dalan, Panggah Iso Ketemuan
Ora Kurang Curo, Panggah Iso Andum Tresno
Aku Lan Sliramu Ra Biso Dipisahne, Kadung Janji Selawase

Senadyan Ra Neng Sandingmu
Nanging Aku Neng Atimu
Ra Kudu Nduweni Tresnamu
Penting Wes Ngerti Rasamu

Ojo Lali Mbesok Bojomu Kon Nanggap Aku
Ora Usah Mbayar, Penting Mbok Cepaki Ciu
Aku Arep Joget, Sak Kesele Awakku
Bojomu Tak Jak Pencak Gawe Jurus Wolu Pitu
Sepurane Sing Akeh, Aku Kakehan Ngoceh
Bukan Maksud Hati Menjadi Receh
Aku Hanya Ingin Sekedar Ingin Curhat Di Sini
Kita Pernah Janji Sehidup Semati

Senadyan Ra Neng Sandingmu
Nanging Aku Neng Atimu
Ra Kudu Nduweni Tresnamu
Penting Wes Ngerti Rasamu

Hompimpah Alaihom Gambreng
Kadung Sumpah Selawase Gandeng
Ono Teklek Kecemplung Segoro
Nganti Tuwek Panggah Iseh Tresno

Siji Penjalukku Ojo Dilalekne
Masio Sliramu Wes Dadi Bojone
Raketang Sak Lembar Sempetno Wektumu
Kirimo Kabar Gawe Tombo Kangenku

Senadyan Ra Neng Sandingmu
Nanging Aku Neng Atimu
Ra Kudu Nduweni Tresnamu
Penting Wes Ngerti Rasamu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Dirabi Mantan Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Dirabi Mantan, lirik Dirabi Mantan Happy Asmara, lirik Happy Asmara Dirabi Mantan, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  154x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu