Lirik lagu Reny Farida Kangen Banyuwangi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wis Pirang Minggu,
Lawase Sing Tau Sun Sambang
Yo Wis Pirang Panenan,
Suwene Sun Nyonggo Angenan

Nong Gandane Saking Njah Arum,
Nong Cemese Selendang Kawung
Hang Meruhi, Hang Nyangkungi
Kakang Embok Adik Lan Isun..

[ Reff : ]
Wis Pirang Minggu,
Lawase Sing Tau Sun Sambang
Yo Wis Pirang Panenan,
Suwene Sun Nyonggo Angenan
Cemeh Lawase, Sing Tau Ngganteni
Nggawe Mrinane, Ati Iki

Monggo Isun, Urip Mulyo
Duwe Nomo, Duwe Rego
Sing Kiro Lilo, Madato Lego
Kadhung Durung, Ndepani Riko

He…, Blambangan
He…, Banyuwangi
He…, Blambangan
He…, Pucuk Wetan

[ Reff : ]
Cemeh Lawase, Sing Tau Ngganteni
Nggawe Mrinane, Ati Iki

Monggo Isun, Urip Mulyo
Duwe Nomo, Duwe Rego
Sing Kiro Lilo, Madato Lego
Kadhung Durung, Ndepani Riko

He…, Blambangan
He…, Banyuwangi
He…, Blambangan
He…, Pucuk Wetan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kangen Banyuwangi Reny Farida, lirik lagu Reny Farida Kangen Banyuwangi, lirik Kangen Banyuwangi Reny Farida, lirik Reny Farida Kangen Banyuwangi, Kumpulan lirik lagu Reny Farida terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Reny Farida terlengkap
  Reny Farida   Writed by Admin  573x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu