Lirik lagu Reny Farida Suworo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mulo Ojo Kari Seru Seru
Mikiri Kembang Hang Nyoto Nyoto Sing Ono
Ugo Ojo Kari Keroso Roso
Tuwas Kesekso Batin Lan Ragan Riko

Isun Wis Urip Ning Alam Hang Bedo
Alam Isun Yo Dudu Alam Ndonyo
Isun Sing Keneng Didileng Moto
Mergo Nyowo Yoro Wis Dipisah Ambi Rogo

Kadhung Riko Kangene Kliwat Yoro
Coloken Menyan Damar Kambang Lan Do'a Do'a
Tengah Wengi Isun Mesti Teko
Tekan Isun Yo Sing Wujud Menungso

Tengah Wengi Isun Mesti Teko
Tekan Isun Yo Mung Biso Wujud Suworo

Lilak Lilakeno
Myakne Sukmo Tentrem Nong Alam Kono
Lilak Lilakeno
Sun Nganteni Riko Nong Lawange Suwargo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Suworo Reny Farida, lirik lagu Reny Farida Suworo, lirik Suworo Reny Farida, lirik Reny Farida Suworo, Kumpulan lirik lagu Reny Farida terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Reny Farida terlengkap
  Reny Farida   Writed by Admin  2536x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram