Lirik lagu Reny Farida Ono Hang Bedo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Andheng-andheng Nong Ngisor Lambe
Gawe Hang Mandheng Seru Demene
Koyo Poro Dewi Hang Ayu Rupane

Gawe Hang Nyawang Kepincut Atine
Sopo Arane, Nong Endi Omahe
Nggarai Pengen Kenal Larene
Yo Eseme, Yo Omonge
Jare Sing Ono Tunggale

Koyo-koyo Tunggale Sing Ono
Sampek Moto Kethip Baen Sing Biso
Kadhung Weruh Kare Hang Dipujo-pujo
Pingine Kecaruk Saben Dino
Koyo-koyo Tunggale Sing Ono
Sampek Moto Kethip Baen Sing Biso
Kadhung Weruh Lare Hang Dipujo-pujo
Pingine Kecaruk Saben Dino
Kecaruk Saben Dino
Kecaruk Saben Dino
Andheng-andheng Nong Ngisor Lambe
Gawe Hang Mandheng Seru Demene
Koyo Poro Dewi Hang Ayu Rupane
Gawe Hang Nyawang Kepincut Atine
Sopo Arane, Nong Endi Omahe

Nggarai Pengen Kenal Larene
Yo Eseme, Yo Omonge
Jare Sing Ono Tunggale
Koyo-koyo Tunggale Sing Ono
Sampek Moto Kethip Baen Sing Biso
Kadhung Weruh Kare Hang Dipujo-pujo
Pingine Kecaruk Saben Dino
Koyo-koyo Tunggale Sing Ono
Sampek Moto Kethip Baen Sing Biso
Kadhung Weruh Lare Hang Dipujo-pujo
Pingine Kecaruk Saben Dino
Kecaruk Saben Dino
Kecaruk Saben Dino
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Ono Hang Bedo Reny Farida, lirik lagu Reny Farida Ono Hang Bedo, lirik Ono Hang Bedo Reny Farida, lirik Reny Farida Ono Hang Bedo, Kumpulan lirik lagu Reny Farida terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Reny Farida terlengkap
  Reny Farida   Writed by Admin  181x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram