Lirik lagu Happy Asmara Kasmaran
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Lewung Lewung Mendem Gadung
Sakat Kenal Riko Ati Sun Bingung
Lamun Katon Katonen Rupan Riko
Unyik Esem Riko Njangget Nong Cemenge Moto

Opo Tah Iki Hang Aran Kasmaran
Roso Demen Welas Sun Seru Kenemenen
Ayang Ayangan Riko Nggudo Seliweran
Gawe Sun Sing Biso Turu Kepikiran

Nguntupo Riko Masio Mung Sedelo
Myakne Lego Kangen Jero Dodo, Kasmaran

Lewung Lewung Mendem Gadung
Sakat Kenal Riko Ati Sun Bingung
Lamun Katon Katonen Rupan Riko
Unyik Esem Riko Njangget Nong Cemenge Moto

Opo Tah Iki Hang Aran Kasmaran
Roso Demen Welas Sun Seru Kenemenen
Ayang Ayangan Riko Nggudo Seliweran
Gawe Sun Sing Biso Turu Kepikiran

Nguntupo Riko Masio Mung Sedelo
Myakne Lego Kangen Jero Dodo

Opo Tah Iki Hang Aran Kasmaran
Roso Demen Welas Sun Seru Kenemenen
Ayang Ayangan Riko Nggudo Seliweran
Gawe Sun Sing Biso Turu Kepikiran

Rupan Riko Ngelik Ngelik Ning Angenan
Hang Garai Isun Kebingungan Kasmaran

Lewung Lewung Mendem Gadung
Sakat Kenal Riko Ati Sun Bingung
Lamun Katon Katonen Rupan Riko
Unyik Esem Riko Njangget Nong Cemenge Moto

Opo Tah Iki Hang Aran Kasmaran
Roso Demen Welas Sun Seru Kenemenen
Ayang Ayangan Riko Nggudo Seliweran
Gawe Sun Sing Biso Turu Kepikiran

Nguntupo Riko Masio Mung Sedelo
Myakne Lego Kangen Jero Dodo

Opo Tah Iki Hang Aran Kasmaran
Roso Demen Welas Sun Seru Kenemenen
Ayang Ayangan Riko Nggudo Seliweran
Gawe Sun Sing Biso Turu Kepikiran

Rupan Riko Ngelik Ngelik Ning Angenan
Hang Garai Isun Kebingungan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kasmaran Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Kasmaran, lirik Kasmaran Happy Asmara, lirik Happy Asmara Kasmaran, Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  289x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram