Lirik lagu Nella Kharisma Sak Kuku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Opo Salahku Gampange Medot Tresno
Opo Atimu Kecantol Gebetan Liyo
Wes Tak Percoyo Bakal Setyo Tresnamu
Nanging Anane Nyoto Janjimu Lunyu

Dek Biyen Jane Nyawangmu Opo
Sak Iki Bedo Lan Mblendes Tresnomu

Ora Tak Songko Manise Tresno
Nanging Mok Apusi Kabeh Berakhir Perih
Wangi-wangi Banyu Sabun Tak Rewangi Adus Kungkum
Jare Tresnomu Ra Bakal Alum Sopo Wae Nanging Purun

Sak Kuku Amung Sak Kuku Tresnomu Marang Aku
Ra Keno Digugu Mong Gombal Tresnomu
Tak Sabar-sabarne Aku Nganti Ngelus Dodo
Yen Pancen Ngajak Bubrah Yo Semonggo

Sak Kuku Amung Sak Kuku Tresnomu Marang Aku
Ra Keno Digugu Mong Gombal Tresnomu
Tak Sabar-sabarne Aku Nganti Ngelus Dodo
Yen Pancen Ngajak Bubrah Yo Semonggo

Opo Salahku Gampange Medot Tresno
Opo Atimu Kecantol Gebetan Liyo
Wes Tak Percoyo Bakal Setyo Tresnamu
Nanging Anane Nyoto Janjimu Lunyu

Dek Biyen Jane Nyawangmu Opo
Sak Iki Bedo Lan Mblendes Tresnomu

Ora Tak Songko Manise Tresno
Nanging Moh Apusi Kabeh Berakhir Perih
Wangi-wangi Banyu Sabun Tak Rewangi Adus Kungkum
Jare Tresnomu Ra Bakal Alum Sopo Wae Nanging Purun

Sak Kuku Amung Sak Kuku Tresnomu Marang Aku
Ra Keno Digugu Mong Gombal Tresnomu
Tak Sabar-sabarne Aku Nganti Ngelus Dodo
Yen Pancen Ngajak Bubrah Yo Semonggo

Sak Kuku Amung Sak Kuku Tresnomu Marang Aku
Ra Keno Digugu Mong Gombal Tresnomu
Tak Sabar-sabarne Aku Nganti Ngelus Dodo
Yen Pancen Ngajak Bubrah Yo Semonggo
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Sak Kuku Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Sak Kuku, lirik Sak Kuku Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Sak Kuku, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  46x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram