Lirik lagu Nella Kharisma Sabar Kelara-lara
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sabar Kelara-lara Amergo Sliramu Lungo
Ra Iso Tepo Sliro Kowe Lungo Karo Wong Liyo

Sabar Kelara-lara Amergo Sliramu Lungo
Ra Iso Tepo Sliro Kowe Lungo Karo Wong Liyo
Opo Aku Iki Ora Sugih Bondo
Yen Kuwi Alesanmu, Aku Ikhlas Lan Nerimo

Yen Kelingan Awakmu Marai Sirah Ngelu
Kowe Ndongani Aku Pisah Marang Awaku
Lungo Tanpo Alesan Minggat Karo Gendaan,
Dasare Kowe Payu Opo Pancen Gampangan

Nawido Ko Ra Dongan Kaosmu Kurang Bahan
Katokmu Metet Metet Ngaca Karo Lipstikan
Parfume Dipol Polke Ben Akeh Singemake
Dasar Wedoan Matre Kowe Mung Ngajak Kere

Sabar Kelara-lara Amergo Sliramu Lungo
Ra Iso Tepo Sliro Kowe Lungo Karo Wong Liyo
Opo Aku Iki Ora Sugih Bondo
Yen Kuwi Alesanmu, Aku Ikhlas Lan Nerimo

Sabar Ikhlas Nerimo Yo Uwis Ora Popo
Yen Pancen Kui Jodohne Yo Mesti Dibelekno
Aku Sih Ora Popo Ning Rodok Hok O
Jengene Uwis Tresno Angel Dilalekno

Rosone Njero Dodo Ngapet Loro
Kowe Malah Lungo Lungo Karo Wong Liyo
Opo Pancen Dalane Kowe Dudu Duwekku
Duh Gusti Paringono Dalan Padang Maring Hambamu

Sabar Kelara-lara Amergo Sliramu Lungo
Ra Iso Tepo Sliro Kowe Lungo Karo Wong Liyo
Opo Aku Iki Ora Sugih Bondo
Yen Kuwi Alesanmu, Aku Ikhlas Lan Nerimo

Sabar Kelara-lara Amergo Sliramu Lungo
Ra Iso Tepo Sliro Kowe Lungo Karo Wong Liyo
Opo Aku Iki Ora Sugih Bondo
Yen Kuwi Alesanmu, Aku Ikhlas Lan Nerimo

Sabar Kelara-lara Amergo Sliramu Lungo
Ra Iso Tepo Sliro Kowe Lungo Karo Wong Liyo
Opo Aku Iki Ora Sugih Bondo
Yen Kuwi Alesanmu, Aku Ikhlas Lan Nerimo

Opo Aku Iki Ora Sugih Bondo
Yen Kuwi Alasenmu Aku Ikhlas Lan Nerimo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Sabar Kelara-lara Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Sabar Kelara-lara, lirik Sabar Kelara-lara Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Sabar Kelara-lara, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  103x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram