Lirik lagu Nella Kharisma Salah Tompo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Semendal Rasane Ati
Krungu Kabar Riko Wes Duwe Ganti
Seng Eleng Tah Mbiyen Ambi Janjine
Masio Paran Sing Arep Ninggalne

Kurang Paran Isun Iki
Kabeh Penjaluke Wes Sun Turuti
Paribasan Nggayuh Ulan Sun Labuhi
Apuwo Riko Mageh Sing Ngerti

Ojo Salah Tompo Ojo Salah Trimo
Gampang Percoyo Omongane Wong Liyo
Sing Ono Niatan Isun Golet Ganti
Mergo Mung Riko Hang Isun Welasi

Semendal Rasane Ati
Krungu Kabar Riko Wes Duwe Ganti
Seng Eleng Tah Mbiyen Ambi Janjine
Masio Paran Sing Arep Ninggalne

Kurang Paran Isun Iki
Kabeh Penjaluke Wes Sun Turuti
Paribasan Nggayuh Ulan Sun Labuhi
Apuwo Riko Mageh Sing Ngerti
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Salah Tompo Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Salah Tompo, lirik Salah Tompo Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Salah Tompo, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Download Lirik Lagu Salah Tompo Nella Kharisma, Chord dan Lirik Lagu Salah Tompo Nella Kharisma, Terjemahan Lirik Lagu Salah Tompo Nella Kharisma,Nella Kharisma - Lirik Lagu Salah Tompo, Profil Nella Kharisma dan Lagu Salah Tompo, Genre - Lirik Lagu Salah Tompo Nella KharismaSalah Tompo
  Nella Kharisma   Writed by Admin  653x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram