Lirik lagu Didi Kempot Lingsir Wengi
Lingsir Wengi
Sepi Durung Biso Nendro
Kagodho Mring Wewayang
Kang Ngerindhu Ati

Kawitane
Mung Sembrono Njur Kulino
Ra Ngiro Yen Bakal Nuwuhke Tresno

Nanging Duh Tibane
Aku Dewe Kang Nemahi
Nandang Bronto
Kadung Loro
Sambat Sambat Sopo

Rino Wengi
Sing Tak Puji Ojo Lali
Janjine Mugo Biso Tak Ugemi

Lingsir Wengi
Sepi Durung Biso Nendro
Kagodho Mring Wewayang
Kang Ngerindhu Ati

Kawitane Mung Sembrono Njur Kulino
Ra Ngiro Yen Bakal Nuwuhke Tresno

Nanging Duh Tibane
Aku Dewe Kang Nemahi
Nandang Bronto
Kadung Loro
Sambat Sambat Sopo

Rino Wengi
Sing Tak Puji Ojo Lali
Janjine Mugo Biso Tak Ugemi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Lingsir Wengi Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Lingsir Wengi, lirik Lingsir Wengi Didi Kempot, lirik Didi Kempot Lingsir Wengi, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  35x     Friday, 08-11-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram