Lirik lagu Nanda Sari Omah Suwung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Riwayat Omah Suwung
Mbukak Crito Wong Yen Lagi Gandrung
Ono Panggonan Kang Nisto
Aku Kowe Biso Gandeng Roso

Pawitan Ati Suci
Donoroso Wis Nunggal Sawiji
Wismo Kang Kebak Prasasti
Wirang Isin Podo Di Lakoni

Reff:
Omah Suwung Tanpo Dimar
Yen Tresnaku Ora Bakal Udar
Omah Suwung Tanpo Lawang

Yen Tresnaku Ora Bakal Ilang
Pean Nggeget Latiku
Kok Pasrahke Jiwo Lan Ragamu
Manuk Sriti Podo Nyawang

Omah Suwung Kang Dadi Kenangan
Riwayat Omah Suwung
Mbukak Crito Wong Yen Lagi Gandrung
Ono Panggonan Kang Nisto

Aku Kowe Biso Gandeng Roso
Pawitan Ati Suci
Donoroso Wis Nunggal Sawiji
Wismo Kang Kebak Prasasti

Wirang Isin Podo Di Lakoni
Reff:
Omah Suwung Tanpo Dimar
Yen Tresnaku Ora Bakal Udar

Omah Suwung Tanpo Lawang
Yen Tresnaku Ora Bakal Ilang
Pean Nggeget Latiku
Kok Pasrahke Jiwo Lan Ragamu

Manuk Sriti Podo Nyawang
Omah Suwung Kang Dadi Kenangan..
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Omah Suwung Nanda Sari, lirik lagu Nanda Sari Omah Suwung, lirik Omah Suwung Nanda Sari, lirik Nanda Sari Omah Suwung, Kumpulan lirik lagu Nanda Sari terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Nanda Sari terlengkap
  Nanda Sari   Writed by Admin  74x     Sunday, 27-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram