Lirik lagu Nella Kharisma Kangen Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Umpomo Isih Ono Wektu
Aku Pengen Jujur Ning Sliramu
Ra Ono Sing Iso Ngganteni
Mung Sliramu Sing Tak Kangeni

Adoh Panggonmu Lan Adoh Tresnamu
Lawang Tresno Mung Kanggo Sliramu

Ra Ono Sing Biso Ngganteni
Sliramu Nang Jerone Ati
Roso Tresno Sing Kok Uwehno
Iso Ngedemke Loro

Ayem Urip Ayem Tresnaku
Naliko Sesandhing Nang Sliramu
Opo Sliramu Ra Ngrasakno
Kangen Ati Sing Tak Roso

Ra Ono Sing Biso Ngganteni
Sliramu Nang Jerone Ati
Roso Tresno Sing Kok Uwehno
Iso Ngedemke Loro

Ayem Urip Ayem Tresnaku
Naliko Sesandhing Nang Sliramu
Opo Sliramu Ra Ngrasakno
Kangen Ati Sing Tak Roso
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Kangen Ati Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Kangen Ati, lirik Kangen Ati Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Kangen Ati, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  29x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram