Lirik lagu Denny Caknan Sampek Tuwek
Seneng - Seneng Bareng,
Susah - Susah Bareng
Nyanding Sliramu,
Sayang Sliramu

Wes Tak Angen - Angen
We Bakal Dadi Jodohku
Wes Tak Angen - Angen
Kowe Dadi Pilihanku

Tenang, Rasah Sepangeng Tenang,
Aku Wes Seneng
Rene, Rangkulen Aku
Tak Nggo Sangu Turuku

Mbesok Miliho Dino
Kowe Tak Lamar
Rasah Nduwe Roso, Aku Ninggalno,
Awak'e Dewe Wes Dadi Siji

Reff:
Sampek Tuwek We Ra Bakal Tak Culno
Masio Wes Ra Wancine
Sayang - Sayangan Neng Kene
Siji - Siji Ne Wong Seng Gawe Ayem'e Ati
Gawe Urepku Seneng,
Mesem Saben Bengi

Wes Tak Angen - Angen
We Bakal Dadi Jodohku

Tags : Sampek Tuek Denny Caknan, Sampek Tuek Deny Caknan, Sampek Tuek Deny Caknan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Sampek Tuwek Denny Caknan, lirik lagu Denny Caknan Sampek Tuwek, lirik Sampek Tuwek Denny Caknan, lirik Denny Caknan Sampek Tuwek, Kumpulan lirik lagu Denny Caknan terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Denny Caknan terlengkap
  Denny Caknan   Writed by Admin  54x     Wednesday, 06-11-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram