Lirik lagu Denny Caknan Sampek Tuwek
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Seneng - Seneng Bareng,
Susah - Susah Bareng
Nyanding Sliramu,
Sayang Sliramu

Wes Tak Angen - Angen
We Bakal Dadi Jodohku
Wes Tak Angen - Angen
Kowe Dadi Pilihanku

Tenang, Rasah Sepangeng Tenang,
Aku Wes Seneng
Rene, Rangkulen Aku
Tak Nggo Sangu Turuku

Mbesok Miliho Dino
Kowe Tak Lamar
Rasah Nduwe Roso, Aku Ninggalno,
Awak'e Dewe Wes Dadi Siji

Reff:
Sampek Tuwek We Ra Bakal Tak Culno
Masio Wes Ra Wancine
Sayang - Sayangan Neng Kene
Siji - Siji Ne Wong Seng Gawe Ayem'e Ati
Gawe Urepku Seneng,
Mesem Saben Bengi

Wes Tak Angen - Angen
We Bakal Dadi Jodohku

Tags : Sampek Tuek Denny Caknan, Sampek Tuek Deny Caknan, Sampek Tuek Deny Caknan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Sampek Tuwek Denny Caknan, lirik lagu Denny Caknan Sampek Tuwek, lirik Sampek Tuwek Denny Caknan, lirik Denny Caknan Sampek Tuwek, Kumpulan lirik lagu Denny Caknan terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Denny Caknan terlengkap
  Denny Caknan   Writed by Admin  2351x     Wednesday, 06-11-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu