Lirik lagu Deviana Safara Tembang Tresno
Nanging Peteng Ing Mripatku
Sinare Rembulan Nambahi Susahe Atiku
Trisno Sing Tak Jogo Amung Kanggu Sliramu
Nanging Nyatane Aku Mok Apusi

Padang E Suryo
Nanging Peteng Ing Mripatku
Sinare Rembulan Nambahi Susahe Atiku
Trisno Sing Tak Jogo Amung Kanggo Sliramu
Nanging Nyatane Aku Mok Apusi

Kembang Tresno Ning Lambemu
Nyatane Hamung Semu
Janji Setyo Marang Aku
Ning Nyatane Nyusahne Atiku
Tega Tenan Kowe Nglarani Atiku
Tega Tenan Kowe Ngapusi Aku
Wis Cukup Semene Sak Crito Lan Laguku
Aku Pamit Lilakno Lungoku

Padang E Suryo
Nanging Peteng Ing Mripatku
Sinare Rembulan Nambahi Susahe Atiku
Trisno Sing Tak Jogo Amung Kanggu Sliramu
Nanging Nyatane Aku Mok Apusi

Padang E Suryo
Nanging Peteng Ing Mripatku
Ninare Rembulan Nambahi Susahe Atiku
Trisno Sing Tak Jogo Amung Kanggo Sliramu
Nanging Nyatane Aku Mok Apusi

Kembang Tresno Ning Lambemu
Nyatane Hamung Semu
Janji Setyo Marang Aku
Ning Nyatane Nyusahne Atiku
Tega Tenan Kowe Nglarani Atiku
Tega Tenan Kowe Ngapusi Aku
Wis Cukup Semene Sak Crito Lan Laguku
Aku Pamit Lilakno Lungoku
Aku Pamit Lilakno Lungoku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Tembang Tresno Deviana Safara, lirik lagu Deviana Safara Tembang Tresno, lirik Tembang Tresno Deviana Safara, lirik Deviana Safara Tembang Tresno, Kumpulan lirik lagu Deviana Safara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Deviana Safara terlengkap
  Deviana Safara   Writed by Admin  34x     Thursday, 25-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram