Lirik lagu Deviana Safara Tembang Tresno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nanging Peteng Ing Mripatku
Sinare Rembulan Nambahi Susahe Atiku
Trisno Sing Tak Jogo Amung Kanggu Sliramu
Nanging Nyatane Aku Mok Apusi

Padang E Suryo
Nanging Peteng Ing Mripatku
Sinare Rembulan Nambahi Susahe Atiku
Trisno Sing Tak Jogo Amung Kanggo Sliramu
Nanging Nyatane Aku Mok Apusi

Kembang Tresno Ning Lambemu
Nyatane Hamung Semu
Janji Setyo Marang Aku
Ning Nyatane Nyusahne Atiku
Tega Tenan Kowe Nglarani Atiku
Tega Tenan Kowe Ngapusi Aku
Wis Cukup Semene Sak Crito Lan Laguku
Aku Pamit Lilakno Lungoku

Padang E Suryo
Nanging Peteng Ing Mripatku
Sinare Rembulan Nambahi Susahe Atiku
Trisno Sing Tak Jogo Amung Kanggu Sliramu
Nanging Nyatane Aku Mok Apusi

Padang E Suryo
Nanging Peteng Ing Mripatku
Ninare Rembulan Nambahi Susahe Atiku
Trisno Sing Tak Jogo Amung Kanggo Sliramu
Nanging Nyatane Aku Mok Apusi

Kembang Tresno Ning Lambemu
Nyatane Hamung Semu
Janji Setyo Marang Aku
Ning Nyatane Nyusahne Atiku
Tega Tenan Kowe Nglarani Atiku
Tega Tenan Kowe Ngapusi Aku
Wis Cukup Semene Sak Crito Lan Laguku
Aku Pamit Lilakno Lungoku
Aku Pamit Lilakno Lungoku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Tembang Tresno Deviana Safara, lirik lagu Deviana Safara Tembang Tresno, lirik Tembang Tresno Deviana Safara, lirik Deviana Safara Tembang Tresno, Kumpulan lirik lagu Deviana Safara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Deviana Safara terlengkap
  Deviana Safara   Writed by Admin  837x     Thursday, 25-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional (Latechdev)
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome