Lirik lagu Abah Lala Sewu Siji
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aduh Romo Ibu, Ngapuranen Aku
Yen Ono Salah Lan Luputku..
Tak Rumangsani, Aku Nduweni Dosa
Nganti Saiki, Isih Kroso Ning Dodo..

Rino Wengi, Ra Lali Tansah Ndedonga
Memuji Marang, Kang Kuoso
Mugi Enggal Entuk, Paring Pangapuro
Urip Tentrem Ayem, Ugo Kanti Mulyo..

Ngendi Ono Anak Wani Marang Wong Tuwo,
Yen Nganti Ono Sewu Siji Sing Wani,
Ngendi Ono Anak Lali Marang Wong Tuwo,
Yen Nganti Ono Sewu Siji Sing Lali..

Suwargone Ndunyo, Ono Sukune Wong Tuwo
Wong Kang Tuhu Suci, Gedhe Ganjarane..

Rino Wengi, Ra Lali Tansah Ndedonga
Memuji Marang, Kang Kuoso
Mugi Enggal Entuk, Paring Pangapuro
Urip Tentrem Ayem, Ugo Kanti Mulyo..

Ngendi Ono Anak Wani Marang Wong Tuwo,
Yen Nganti Ono Sewu Siji Sing Wani,
Ngendi Ono Anak Lali Marang Wong Tuwo,
Yen Nganti Ono Sewu Siji Sing Lali..

Suwargone Ndunyo, Ono Sukune Wong Tuwo
Wong Kang Tuhu Suci, Gedhe Ganjarane..
Suwargone Ndunyo, Ono Sukune Wong Tuwo
Wong Kang Tuhu Suci, Gedhe Ganjarane..
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Sewu Siji Abah Lala, lirik lagu Abah Lala Sewu Siji, lirik Sewu Siji Abah Lala, lirik Abah Lala Sewu Siji, Kumpulan lirik lagu Abah Lala terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Abah Lala terlengkap
  Abah Lala   Writed by Admin  899x     Monday, 07-10-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu
Membuat Aplikasi Webview Sederhana (support Javascript)