Lirik lagu Abah Lala Gede Roso
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Gede Roso Tresno Iki Tulus Kanggo Sliramu
Yo Mung Ono Kowe Neng Atiku
Nanging Loro Yen Roso Sayangku Mbok Sio Sio
Wani Sumpah Tresnaku Mung Kanggo Kowe

Kudu Piye Maneh Anggonku Mbuktikke
Tresno Iki Tulus Ra Mung Nggo Dolanan
Wes Tak Perjuangke Nganti Bingung Kudu Piye
Pengenku Mung Siji Nyenengke Atimu

Opo Kurang Percoyo, Opo Kurang Bukti
Kabeh Wes Tak Lakoni
Kudune Kowe Ngerteni

Gede Roso Tresno Iki Tulus Kanggo Sliramu
Yo Mung Ono Kowe Neng Atiku
Nanging Loro Yen Roso Sayangku Mbok Sio Sio
Wani Sumpah Tresnaku Mung Kanggo Kowe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Gede Roso Abah Lala, lirik lagu Abah Lala Gede Roso, lirik Gede Roso Abah Lala, lirik Abah Lala Gede Roso, Kumpulan lirik lagu Abah Lala terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Abah Lala terlengkap
  Abah Lala   Writed by Admin  1992x     Monday, 30-09-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu
Membuat Aplikasi Webview Sederhana (support Javascript)