Lirik lagu Abah Lala Gede Roso
Gede Roso Tresno Iki Tulus Kanggo Sliramu
Yo Mung Ono Kowe Neng Atiku
Nanging Loro Yen Roso Sayangku Mbok Sio Sio
Wani Sumpah Tresnaku Mung Kanggo Kowe

Kudu Piye Maneh Anggonku Mbuktikke
Tresno Iki Tulus Ra Mung Nggo Dolanan
Wes Tak Perjuangke Nganti Bingung Kudu Piye
Pengenku Mung Siji Nyenengke Atimu

Opo Kurang Percoyo, Opo Kurang Bukti
Kabeh Wes Tak Lakoni
Kudune Kowe Ngerteni

Gede Roso Tresno Iki Tulus Kanggo Sliramu
Yo Mung Ono Kowe Neng Atiku
Nanging Loro Yen Roso Sayangku Mbok Sio Sio
Wani Sumpah Tresnaku Mung Kanggo Kowe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Gede Roso Abah Lala, lirik lagu Abah Lala Gede Roso, lirik Gede Roso Abah Lala, lirik Abah Lala Gede Roso, Kumpulan lirik lagu Abah Lala terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Abah Lala terlengkap
  Abah Lala   Writed by Admin  143x     Monday, 30-09-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram