Denny Caknan   Writed by Admin
Kau Yang Ku Cinta Sekarang Mulai Berbeda Kau Yang Dulu Ada Dan Kini Mulai Tiada Indahnya Rasa Yang Datang Ketika Bersama Seakan Waktu Kan Mengemis Untuk Kembali Sanggup Ini Terjadi Walau Perih Di Hati Tertawa Be.. Read »
  Denny Caknan   Writed by Admin
Kowe Biyen Ngomong Tresno Janji Rabakal Ngeliyo Jare Pun Mantep Atimu Bakal Ngenteni Baliku Siseh Wetan Kartoyono Aku Pamit Bablas Lungo Pandanganmu Sing Tak Jaluk Aku Bakal Mantuk Rino Wengi Aku Kelebon Impenmu.. Read »
Aku Nglakoni Kabeh Iki Ikhlas Seko Ning Ati Nggo Sliramu Duh Kang Mas Sepurane Yen Aku Nggawe Loro Atimu, Aku Ora Menghargai Koe Sing Gemati Yowes Rapopo Rasah Digetuni Cukup Aku Ngerti Perjuanganku Dadi Esemmu Ning.. Read »
  Denny Caknan   Writed by Admin
Jane Aku Ra Pernah Ngerti Perasaanmu Kepadaku Tapi Aku Berusaha Mencari Isi Hati Dari Sikapmu Yen Pancen Atimu Kuwi Iso Tenanan Tak Usahakno Ning Pelaminan Kudu Sabar Ngadepi Masalah Kahananku Sing Nesrimo, Sing Le.. Read »
  Denny Caknan   Writed by Admin
Gemerlape Lintang Wengi Iki Sing Tak Sawang Ngelingke Aku Marang Sliramu Bebarengan Nyawiji, Ono Ning Kutho Iki Njogo Roso, Ngukir Tresno Ning Ati Ora Bakal Lali, Ungo Iki Kanggo Sliramu Mugo Iso Dadi Pengarepanku A.. Read »
  Denny Caknan   Writed by Admin
Los Dol Ndang Lanjut Leh Mu Whatsapp An Cek Paket Datane, Yen Entek Tak Tukokne Tenan Dik Elingo Yen Mantan Nakokno Kabarmu Tandane.. Iku Ora Rindu Nanging Kangen Kringet Bareng Awakmu Tak Gawe Los Dol Blas Aku Ra Rew.. Read »
  Denny Caknan   Writed by Admin
Sugeng Dalu Ati Seng Biyen Tau Ngelarani Wes Suwe We Ra Rene We Lungo Mung Masalah Sepele We Golek Liane Tambah Loro Yakin We Teko Nambahi Sengsoro Ngerusak Tatanan Ati Seng Wes Pengen Lali Karo Gedhe Duwure Balunga.. Read »
  Denny Caknan   Writed by Admin
Biyen Seneng Bareng Karo Kowe Biyen Susah Tetep Karo Kowe Sa Iki Wes Bedo Kowe Ro Wong Liyo Ngambyarno Ngimpiku Nyanding Sliramu Opo Kudu Pasrah Kahanane Kudu Nrimo Karo Putusane Sak Tenane Ati Iki Ora Lilo Yen N.. Read »
  Denny Caknan   Writed by Admin
Gembira Gembira Bersama Susah Susah Bersama Bersama Dirimu Sayang Dirimu Sudah Ku Angan Angan Kamu Bakal Jadi Jodoh Ku Sudah Ku Angan Angan Kamu Jadi Pilihan Ku Tenang Tak Perlu Pusing Tenang Aku Sudah Bahagia D.. Read »
  Denny Caknan   Writed by Admin
Seneng - Seneng Bareng Susah - Susah Bareng Nyanding Sliramu Sayang Sliramu Wes Tak Angen - Angen We Bakal Dadi Jodohku Wes Tak Angen - Angen Kowe Dadi Pilihanku Tenang Rasah Sepangeng Tenang, Aku Wes Seneng R.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play