Lirik lagu Mala Agatha Sayang 9
Semilir Angin Sing Dadi Saksi
Naliko Suwe Ku Ngenteni
Ademe Bengi Sing Tak Rasak’e
Tambah Gawe Kangene Ati

Geni Gowoen Roso Tresnoku
Kanggo Slirane Sing Tak Sayang
Udan Tolong Gowoen Banyu Moto Iki
Roso Kangen Kepati-pati

Wes Suwe Seng Tak Rasakne
Aku Seh Tetep Eling Wae
Tak Sadari Ugo Tak Rumangsane
Opo Neng Kono Kowe Wes Nduwe Ganti

Saiki Piye Kabarmu
Opo Seh Eling Aku
Yen Wes Mulyo Uripmu
Dungaku Seneng Atimu




Geni Gowoen Roso Tresnoku
Kanggo Slirane Sing Tak Sayang
Udan Tolong Gowoen Banyu Moto Iki
Roso Kangen Kepati-pati

Wes Suwe Seng Tak Rasakne
Aku Seh Tetep Eling Wae
Tak Sadari Ugo Tak Rumangsane
Opo Neng Kono Kowe Wes Nduwe Ganti

Wes Suwe Seng Tak Rasakne
Aku Seh Tetep Eling Wae
Sayang Rungokno Jerite Ati Iki
Menangis Sedih Mengharap Kau Kembali
Menangis Sedih Mengharap Kau Kembali
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Sayang 9 Mala Agatha, lirik lagu Mala Agatha Sayang 9, lirik Sayang 9 Mala Agatha, lirik Mala Agatha Sayang 9, Kumpulan lirik lagu Mala Agatha terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Mala Agatha terlengkap
  Mala Agatha   Writed by Admin  31x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram