Lirik lagu Vita Alvia Mergo Sing Ono Maning
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Magih Ono Pilihan Liyo
Welas Isun Disiyo-siyo
Saiki Riko Demen Nyang Isun
Mergo Sing Ono Maning

Soyo Suwi Isun Keroso
Dadi Tambah Butuhe Riko
Omonge Riko Welas Nyang Isun
Mergo Sing Ono Maning

Wis Entek Kopine, Wis Kari Kedohe
Manise Kanggo Uwong, Sepone Isun Hang Mondong
Bengen Katon Paran Ndemeni Wong Liyan
Lelese Welas Isun Mergo Sing Ono Maning

Magih Ono Pilihan Liyo
Welas Isun Disiyo-siyo
Saiki Riko Demen Nyang Isun
Mergo Sing Ono Maning

Soyo Suwi Isun Keroso
Dadi Tambah Butuhe Riko
Omonge Riko Welas Nyang Isun
Mergo Sing Ono Maning

Wis Entek Kopine, Wis Kari Kedohe
Manise Kanggo Uwong, Sepone Isun Hang Mondong
Bengen Katon Paran Ndemeni Wong Liyan
Lelese Welas Isun Mergo Sing Ono Maning

Wis Entek Kopine, Wis Kari Kedohe
Manise Kanggo Uwong, Sepone Isun Hang Mondong
Bengen Katon Paran Ndemeni Wong Liyan
Lelese Welas Isun Mergo Sing Ono Maning
Mergo Sing Ono Maning, Mergo Sing Ono Maning
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Mergo Sing Ono Maning Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Mergo Sing Ono Maning, lirik Mergo Sing Ono Maning Vita Alvia, lirik Vita Alvia Mergo Sing Ono Maning, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Alvia terlengkap
  Vita Alvia   Writed by Admin  222x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram