Lirik lagu Vita Alvia Ulan Lintang
Ulan Ulan Jaluk Tolong Bisikeno
Roso Kangen Isun Iki Noring Kono
Lintang Lintang Jaluk Tulung Yakineno
Roso Welas Asih Isun Iki Noring Kono

Sun Sawang Sawang Ulane Ono Gambar Rupane
Gageh Isun Senenge Biso Nyanding Ring Kene
Sun Sawang Lintange Mesem Gemuyune
Sing Ono Tunggale Paling Ganteng Larene

Sun Sawang Sawang Ulane
Ono Ayang Gambar Larene
Cagero Senenge Biso Nyanding Ring Kene

Sun Pandeng Pandeng Lintange
Katon Wes Jelas Nong Gantenge
Gambar Rupan Riko Ngelayang Ono Ring Mego

Ulan Ulan Jaluk Tolong Bisikeno
Roso Kangen Isun Iki Noring Kono
Lintang Lintang Jaluk Tulung Yakineno
Roso Welas Asih Isun Iki Noring Kono

Sun Sawang Sawang Ulane Ono Gambar Rupane
Gageh Isun Senenge Biso Nyanding Ring Kene
Sun Sawang Lintange Mesem Gemuyune
Sing Ono Tunggale Paling Ganteng Larene

Sun Sawang Sawang Ulane, Ono Ayang Gambar Larene
Cagero Senenge Biso Nyanding Ring Kene
Sun Pandeng Pandeng Lintange, Katon Wes Jelas Nong Gantenge
Gambar Rupan Riko Ngelayang Ono Ring Mego

Ulan Ulan Jaluk Tolong Bisikeno
Roso Kangen Isun Iki Noring Kono
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Ulan Lintang Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Ulan Lintang, lirik Ulan Lintang Vita Alvia, lirik Vita Alvia Ulan Lintang, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Alvia terlengkap
  Vita Alvia   Writed by Admin  16x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram