Lirik lagu Mala Agatha Tatune Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Tresnaku Iki
Sing Tak Gowo Tekan Mati
Kok Ungkap Sakjroning Ati
Ilang Nyowo Tak Lakoni
Gede Tresno Ning Ati

Dino Ganti Wulan
Yo Mung Kowe Sing Tak Sayang
Kok Gawe Atiku Bimbang
Tresnamu Sak Iki Ilang
Cidro Janji Kang Suci

Umpomo Kowe Ngerti Lorone Ati Iki
Ilang Tresno Kari Tatune Ati

Opo Aku Kudu Ngeratapi
Pait Perihe Ati Sing Kebagi
Sampai Kapan Aku Ngenteni
Janji Suci Sing Wes Mok Mblenjani


Umpomo Kowe Ngerti Lorone Ati Iki
Ilang Tresno Kari Tatune Ati

Opo Aku Kudu Ngeratapi
Pait Perihe Ati Sing Kebagi
Sampai Kapan Aku Ngenteni
Janji Suci Sing Wes Mok Mblenjani

Umpomo Kowe Ngerti Lorone Ati Iki
Ilang Tresno Kari Tatune Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Tatune Ati Mala Agatha, lirik lagu Mala Agatha Tatune Ati, lirik Tatune Ati Mala Agatha, lirik Mala Agatha Tatune Ati, Kumpulan lirik lagu Mala Agatha terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Mala Agatha terlengkap, Download Lirik Lagu Tatune Ati Mala Agatha, Chord dan Lirik Lagu Tatune Ati Mala Agatha, Terjemahan Lirik Lagu Tatune Ati Mala Agatha,Mala Agatha - Lirik Lagu Tatune Ati, Profil Mala Agatha dan Lagu Tatune Ati, Genre - Lirik Lagu Tatune Ati Mala AgathaTatune Ati
  Mala Agatha   Writed by Admin  548x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Example Retrofit Upload File
Php Auto Create Mail On Cpanel Whm, Php Membuat Email Otomatis Di Cpanel Whm
Auto Create Subdomain Php Cpanel, Membuat Subdomain Otomatis Di Cpanel Whm
Java Android Studio Generate Qr
PHP Write Text To Image, Add Text To Image
Php Format Size (kb, Mb, Gb)
Php Send Fcm Android Notification
Php Retrieves The Contents Of The Specified Div