Lirik lagu Denny Caknan Dalan Gronjal
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
dalan gronjal seng tak lewati
kroso alus yen mbok kancani
padang peteng dalan iki
neng gon rame kroso sepi
rasane wong loro ati

umpamane koe neng kene
mesti ati bungah rasane
salahe salahku dewe
aku sing nyiak-nyiakke
loro getun mburine

rasane kademen neng gon panasan
atiku remuk tenan mergo kelangan
wong seng paling tak sayang
jujur aku pancen wedi kelangan

aku kepengen bali
nglumpukne remuk remukan ati
iso dadi siji koyo ndek wingi
janji ra bakal tak baleni

masio banyu segoro
ono ing njero dodo
tetep ora iso nglunturke tresno
mergo aku sing cidro

rasane kademen neng gon panasan
atiku remuk tenan mergo kelangan
wong seng paling tak sayang
jujur aku pancen wedi kelangan

aku kepengen bali
nglumpukne remuk remukan ati
iso dadi siji koyo ndek wingi
janji ra bakal tak baleni

masio banyu segoro
ono ing njero dodo
tetep ora iso nglunturke tresno
mergo aku sing cidro

tetep ora iso nglunturke tresno
mergo aku sing cidro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Dalan Gronjal Denny Caknan, lirik lagu Denny Caknan Dalan Gronjal, lirik Dalan Gronjal Denny Caknan, lirik Denny Caknan Dalan Gronjal, Kumpulan lirik lagu Denny Caknan terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Denny Caknan terlengkap, Download Lirik Lagu Dalan Gronjal Denny Caknan, Chord dan Lirik Lagu Dalan Gronjal Denny Caknan, Terjemahan Lirik Lagu Dalan Gronjal Denny Caknan,Denny Caknan Dangdut - Lirik Lagu Dalan Gronjal, Profil Denny Caknan dan Lagu Dalan Gronjal, Genre Dangdut - Lirik Lagu Dalan Gronjal Denny CaknanDalan Gronjal
  Denny Caknan   Writed by Admin  541x     Saturday, 04-02-2023
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram