Lirik lagu Denny Caknan Cundamani
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Saben wayah wengi
Mikirno isi ati
Opo tenano tresno iki
Dadi siji

Mantep anggonku mikir
Ra ono sitik kuatir
Cerito iki
Bakal apik ke ukir

Yakin-yakin no
Yakin aku tenanan
Sumpah ing janji
Iluhku netes tenan

Kurang-kurange
Kurangku sepurane
Cen anane ngene

Sayang..
Titip rogoku
Titip roso tresnaku

Seneng iki mung koe seng ngerti
Dadio konco ceritaku
Sepanjang uripku

Lintang..
Suwon ngancani
Suwon sampun nyekseni
Padangi dalan seng tak lewati
Cidro ne ati
Gusti pun ngrampungi

Kurang-kurange
Kurangku sepurane
Cen anane ngene
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Cundamani Denny Caknan, lirik lagu Denny Caknan Cundamani, lirik Cundamani Denny Caknan, lirik Denny Caknan Cundamani, Kumpulan lirik lagu Denny Caknan terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Denny Caknan terlengkap, Download Lirik Lagu Cundamani Denny Caknan, Chord dan Lirik Lagu Cundamani Denny Caknan, Terjemahan Lirik Lagu Cundamani Denny Caknan,Denny Caknan Dangdut - Lirik Lagu Cundamani, Profil Denny Caknan dan Lagu Cundamani, Genre Dangdut - Lirik Lagu Cundamani Denny CaknanCundamani
  Denny Caknan   Writed by Admin  2882x     Friday, 11-08-2023
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram